|
|
Klima sorunu! Sağ tarafı soğutmuyor. 1 ve 2 de ses |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hLL
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Klima sorunu! Sağ tarafı soğutmuyor. 1 ve 2 de sesGönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 16:49 |
|
Klimam 1 haftadır sorunlu çalışmaya başladı. 1 ve 2. kademelerde sesli çalışmaya başladı ve 2 3 gün sonra da farkettim ki sağ tarafı soğutmuyor? Bu neden kaynaklanabilir. 1 ve 2. kademelerde devirle artan bir ses var. Klimayı kapatınca ses te kesiliyor. Bu sıcaklarda tam da gazı doldurup halletmişken nerden çıktı şimdi bu sorun ya
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
hLL
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 16:54 |
|
arkadaşları evlerine bıraktım az önce de vallaha utandım ya. klima rezil etti beni
![]() |
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 19:55 |
|
Klima gazında azalma vardır, forumda birkaç arkadaşın daha başına gelmişti.
|
|
![]() |
|
ersan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 09:08 |
|
Klima gazinda kacak var, gaz azalinca fissss diye ses gelir vedesoutma azalir. Ayni olay benim de basima geldi ordan biliyorum.
Düzenleyen ersan - 02 Temmuz 2013 Saat 09:09 |
|
|
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 13:06 |
|
selam sistemdeki gaz miktarı azalınca böyle bi sorun çıkartıyor benimde başıma gelmişti gecen yaz motor devirlenince orta üfleme deliklerinden fısss diye ses ve genelde sağ üfleme deliklerindeki soğutma azlığı bilmiyorum sisteme gaz nezaman bastırdınız ama herhangi bir oto klimalarına bakan servislerde bunu hemen hallederler ilk önce sistemdeki eski klima komp. yağını emip sonra kaçak testi için sistemi vakumlarlar zaten bağlantı yerlerinde klima radyaytörlerinde bi kaçak varsa burdan anlaşılır vakum değeri gittikçe azalır makineden sizde bakabilirsiniz bunu yapan aletler tam otomatik herşeyi kendi yapıyor eğer sistemde kaçak yoksa ilk önce yeni klima komp. yağını koyup sonra soğutucu akışkan r134a kullanılıyo bizim araçlarda(benimki 206hdi) 750gram kadar gaz koymaları lazım tam değeri hatırlayamadım şimdi bu şekilde işlem bitmiş olur bulgaristanda bulunuyorsunuz galiba illaki ordada böle bi makine ve bu işlemi yapan yerler vardır türkiyede bu işlem için 70-100 tl arası fiyata yapıyorlar.
|
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |