|
|
arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gemlikli_55
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: arkadaşlar yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 20:10 |
|
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
gemlikli_55
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 20:13 |
|
arkadaşlar bu borunun görevi nedir.hava filitresine doğru giden kısım sağlam fakat x olan yerden kırılmış ve ucları körlenmiş bu borunun neden yapıldığı hakkında fikrim yok. bu racıma ne gibi zarar verebilir..
|
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
Foxfire
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 20:41 |
|
o hortum bendede kopuk durumda bantla sarmışlar yarın onuda değiştrimeyi planlıyorum ne işe yaradığı hakkında fikrim yok bilen biri yazınca aydınlanırız
![]() |
|
![]() |
|
gemlikli_55
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 22:23 |
|
insallah foxfire kabloların takıldığı soket kaç para sorarmısın fiyatını merak ettim cep tende bilgi verirsen sevinirim wharsao tan :)
|
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |