|
|
Işık yanınca en fazla kaç km gidilebilir? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:39 |
|
sıze katılıyorum gercekten en kısa ornegını verırım 2 gun once tatılden geldım 1 depo ıle antalyaya konyaaltına ındım tatılım bıttı ve gerı gelırken mecbur klıma actım ıster ıstemez yakıt farkettı bozuyuk bılecık kısmına geldım esnada ceyrek depo benzımın kaldı ve ıst getırırdı ıhtıyac molası verdım esnada 40 tl kadar benzın aldım yarım depo benzınım oldu ızmıt kısmına geldımde yaklasık 45 dakıka trafıkte bekledım ve yol calısması vardı emın olun aldım 40 tl benzın orda bıttı ılerıde gordum petrol ofısınde depomu fulledım kafam rahatladı
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
orhanax
2. Vites
01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:50 |
|
Allahtan denk gelmişsiniz. Ben iki yıl önce neredeyse kış ortasında Manisa'nın dağlarında mahsur kalıyordum. Hem de yarım depo lpg olmasına rağmen. Tipi bastırınca beklemek zorunda kaldım iki saatten fazla. Doğal olarak araç çalıştı. Depoda benzinim olmasaydı kurda kuşa yem olacaktık.
O zamandan beri dolu depoyla geziyorum.
|
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:54 |
|
aynen ıns hep bole gıderız ama benzın fıyatları ucmadı surece ben sadece gıderken 1 depo acaba gelırkende 1 depoyla gelebılırmıyım mantıgıyla yola cıktım nakıt sıkıntım yoktu sukur sadece demek ıstedım sankı ıcıme dogmus sukur atlattık sızede gercekten gecmıs olsun 2006 senesı samsundan geldım esnada tam duzce mevkınde kısıın ortası dıyebılırım aracın devırdaym kasna kırıldı bıde benı dusunun arac buz kestı neyse koylulerden yardımm ıstedık mısafır ettıler bızı adamı yatagından kaldırdık aracı adamın evının garagına cettık allah razı olsun yaptı adam
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 00:15 |
|
dizel şehir dışı 50-60 km şehir içi 25-30 km
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |