|
|
kontağı çeviriyorum veee |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
GiTaRRa
2. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kontağı çeviriyorum veeeGönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:18 |
|
|
arkadaşlar sorunum aslında gayet basit ama bi çare yok..bide diyorum ki havalardan mı acaba
şimdi aracı çalıştırıyorum biraz ilerliyorum vitesi atarken bilerek yaptığım birşey bu boşa çekiyorum ancak motor kendi kendine sanki ayagının ucuyla dokunurcasına gaz verip çekiyor.araç ısınınca bu sorun yok..havalardanmı yoksa ben nemmi kapmışım fikirlerinize açığım..
|
||
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:21 |
|
|
otomatik jickle olabilirmi.. sogukken diyorsun.. rolanti dustugunde o ayagını cektiginde arac kendisi tamamlıyor olabilirmi o anlık?? aklıma başka bişi gelmio.. bilen varsa sölesin
|
||
![]() |
||
xMEGANx
3. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:26 |
|
|
bizim arkadaşın dacia da da böyleydi. geçrekten merak etmeye başladım şimdi araştırayım bari bulursam yazarım ;)
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:28 |
|
|
Gayet normal durum, aynısı benim Quik'te de oluyor. Otomatik jikle ile alakalı. Sıcak havalarda olmaz dikkat ettiysen.
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:29 |
|
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:31 |
|
Aynen öyle..
|
||
![]() |
||
xMEGANx
3. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:31 |
|
|
bizim 307 lerde de varmıdır bu ? hiç farketmedim daha önce ? dikkat edicem bidakine
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 23:34 |
|
cvp vericem ama utancım gecmedi hala :)))
|
||
![]() |
||
xMEGANx
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 00:05 |
|
Düzenleyen xMEGANx - 29 Aralık 2010 Saat 00:06 |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |