|
|
Peugeot 508 ön sol kısımdan gelen lok lok sesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
olmectr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot 508 ön sol kısımdan gelen lok lok sesiGönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 17:40 |
|
bir kaza geçirmiştim arkadaşlar aracımı teslimi aldım sürerken dikkatimi çeken bir husus oldu araç 20 binde ön sol kısımda lok lok ses olması ama z rot felan demeyin çünkü servisle konuştuğumda z rot veya diğer rot başlarında sorun olmadığını öyle birşey olsa rot balansda bunun çıkacağını felan söyledi servise henüz götürmedim sizlede paylaşıp bilgi almak istedim
Tümsek veya kasis olarak tabir ettiğimiz yerlerden geçerken aslında biraz zert dediğim normalin biraz yukarsında bir hızla geçince sadece sol kısımdan lokurtu geliyor araba kasise girip yere değdiği an lokurtu oluyor bozuk yolda felan olmuyor katiyen ve kasisten yavaş geçtiğimdede sorun olmuyor bunun için birşey yapmalımıyım ?
|
|
![]() |
|
xMEGANx
3. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 19:15 |
|
Lok derken böyleee sanki plastiğin asfalta sürtmesi gibi birşey mi ? benim 307 dede buna benzer birşey vardır sanırım karlığı sürtüyorum diye düşünüyorum çok yavaş geçmek gerekiyor.
|
|
![]() |
|
oguzhan53
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 19:24 |
|
lok lok sesi bendede vardı amortisör takozu yapıyormuş değiştirdim düzeldi sende bir baktır takozlara.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||