|
|
106 QuickSilver 1,4 8 valf full depo benzin 500 km |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 16:36 |
|
baya bir ekonomik ozaman.tipo kokluyor bizimkiler ise lıkır lıkır içiyor.ama canı sağolsun arabamın lpg takmayı hiç düşünmüyorum. 6 gün yatırırım ama o 1 gün caddeye çıktımı mı tabiri caizse asfaltı ağlatırım. gsı genellikle arkamdan egzozu görüyor sadece... |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 19:41 |
Bu arada artan benzin fiyatları artık dayanılacak gibi değil buna bir dur demek lazım tepki koymak şart oldu...
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 23:28 |
|
3,5 3,75TL / LT olduğu günlerde bile(ki o zamanlar Avrupa'nın en pahalısıydık sanırım) ne kadar iyiymiş aslında kıymet bilememişiz. (böyle düşünür hale geldim artık) Şimdi ise Dünyanın en pahalısı olduk yerimiz de fazlasıyla sağlam.
Düzenleyen Alicangulpinar - 10 Eylül 2011 Saat 23:28 |
|
![]() |
|
user123
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 00:37 |
|
aracımı benzinde kullandığımda 20 tllik benzin ile 25 km kadar gittiğimi farkettim şehir içi :) ayrıca aracın içi benzin kokuyordu bujileri değiştirdik koku gitti artık ancak şuan deneyemedim. aşağı yukarı şehir içi orta agresiflikte bir kullanım ile ne kadar gidebilirim?
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 10:27 |
|
çok fazla olduğunu bende anladım egzozdan kaldım zaten muayene için gittiğimde bütün adamlar başıma toplandı nasıl egzoz sesi bu v12 gibi ötüyor dediler çubuğu soktular egzoza ve hüsran normal değer 3.5 olması gerekirmiş bende 7.68 çıktı |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:29 |
|
tufan kardeseım bende 206 quık var sehır ıcı 500 km yapıyorum full depo yalnız ekonomı modunda uzun yolda 800 km de ıbre dıbe vuruyo senın aracın ıcın sehır ıcı ıyı deger bence
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||