![]() |
|
2006 307 xt pre geri vites sensör |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kardeşim, benim aracımdan cıkarttığım sensörleri sana verebilirim. Bende sensörün beyni arızalıydı ben komple değiştirdim. Ama sensörlerin kac tanesi sağlam kaç tanesi bozuktur emin değilim. 4ünüde yollarım
|
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim 307 nin de park sensörü bozuldu geçen hafta.
ileri giderken ara sıra park sensörünün sesi geliyordu. daha sonra sık sık ses duymaya başladım. bir ara 20 sn de bir ses geliyordu. araç boşta olmasına rağmen park sesnsörleri engel algılayıp ötüyordu. bu hafta müsait değilim , haftaya cumartesi bende servise götüreceğim.
|
|||
![]() |
|||
recky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
||
öm attım. ne düşünüyorsunuz rakamı belirlerseniz düşünürüm |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Dostum kırmızı daire içinde olanlar sensör mesnedi, mavi daire içinde olanlar mesnet burcu, yeşil daire içinde olanlar kaptör, Bunlar komplemi değişiyor onu öğrenmek lazım, komple değişmiyorsa sende hangisi bozuk onu öğrenmen lazım, fiyatları ikinci resimde, komple değişiyorsa fiyatlar çok uçuk
![]() FİYATLAR ![]() |
|||
![]() |
|||
recky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
||
UOTE=Serco05]Dostum kırmızı daire içinde olanlar sensör mesnedi, mavi daire içinde olanlar mesnet burcu, yeşil daire içinde olanlar kaptör, Bunlar komplemi değişiyor onu öğrenmek lazım, komple değişmiyorsa sende hangisi bozuk onu öğrenmen lazım, fiyatları ikinci resimde, komple değişiyorsa fiyatlar çok uçuk
[/QUOTE] emeğine saglık ilgi alaka için tşk ederim ben ögreneyim onu burdan tekrar görüşürz bilgi veririm.
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Rica ederim, eğer komple değişiyorsa bence aynı deliklere normal bi sensör taktırın, ben 80 TL'ye taktırmıştım 3 yıl önce, sorunsuz kullanıyorum mesafe ölçümüde gayet başarılı
|
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
paranın önemi yok kardeş işin görülsün yeterki, sen adresini yolla kargolayayım..tabi kargo sana ait :) |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
||
çok saoll öm attımm çalışşın ben mutlaka görüşmek isterim öm de de yazdıgım gibi. tşk ederim.
|
|||
![]() |
|||
||
sensör delikleri farklı nasıl uyucak peki 80 tl ye taktırdıgımız sensorler benım de sanırım beyin de sıkıntı arkadasın gönderdigi sensorler kablolar hepsını denedım olmadı yenı bı park sensoru almak ıstısem arka tampona nasıl uyucak onu dusunuyorum |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |