![]() |
|
307 sinyal kolu arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
makas25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 50 Dakika önce Saat 13:53 |
Selamün aleyküm 2005 1.6 benzin lpg look paket 307 sahibiyim. Araçta kronik oluyormuş galiba kısa farları yaktığım zaman araba sinyal veriyorum kendiliğinden kesiyor kolu az kımıldatınca tekrar açılıyor yine kesiyor. Gece çok sıkıntı sinyal veriyorum farketmiyorum bazen kesmiş sinyali sıkıntı açacak başıma Allah korusun. Uzunlara alıyorum kendiliğinden kısalara geçiyor ben aldıkça kısaya alıyor. korna basmıyor sol kolu kımıldatınca çalışıyor. Kısalara almadığım sürece herşey normal parktada herşey normal. Kısaları açttımı sapıtıyor araba.
Ustalara soruyorum sinyal ve silecek kolu ikisi de değişmesi gerekiyormuş orta göbekle beraber Başına gelenlerde sade sinyal kolu değişiyor diyor lütfen başına gelen birileri yardımcı olabilirmi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |