![]() |
|
307 Led Stop ve Arka Tampon Eki ve Day-Lıght |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Saro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2009 Saat 19:49 |
aracıma yeni taktığım stoplarımı tamamiyle can sıkıtısından çıkarıyorum amaçdeğişiklik yapmak hiç bir sorun ve çizik yoktur ve arka tampon ekim satılıktır bide maslak buluşmasına gelenler bilir belki şuana kadar bir ilk olarak sanırım yaptım onu tampon ızgaralrına gündüz lambası taktım bu Q7 ve a6 audilere takılanın aynısının bir ufağı ilgilenenler için saroviplist@hotmail.com http://www.sahibinden.com/307_kirmizi_ledli_stop_1_ay_kullanildi-79WQQaXQQ12109095WQQpXQQdisplayitem Düzenleyen Saro - 16 Ocak 2009 Saat 19:49 |
|
34 VF 8352 Fınısh...
VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:) |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlarr tampon boyaman gsl olmamış bbence
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar kardesım
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
hayırlı satışlar saro ;)
|
|
![]() |
|
Saro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
teşekkür ederim arkadaşlar valla can sıktısından boyadım ama çok beğeniliyodu aracım şuan zAten full body kıtte ondan çıkardım
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hayırlı satışlar..Zaten araç süper duruyor
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim |
|
34 VF 8352 Fınısh...
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi satışlar
|
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar stoplarımın siyah zeminide elimde vardır:)
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
|
![]() |
|
Güncel Arkadaşlarr Yokmu Stop İhtiyacı olan tanıdık birisi alsın istyrm çok temiz Stoplarım
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
|
![]() |
|
Siyahlar ve day lıght satılmıştır kırımızı stop ve tampon eki halen duruyor
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |