![]() |
|
Yardiminizi ve Bilginizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lordofthedarkness ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lordofthedarkness
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2014 Saat 11:11 |
Arkadas sitede okudum ve bir cok yerde konusu gecen 3 satir ekrani soracagim biliyorum artik
Bayginlik gelsede size .. yardim ederseniz simdiden tesekkur ederim . Benim aracim 2006 model fever 206 aracima 3 satir ekran alicam ama Com2000 olup olmadigini nerden anlayabilirim fotograflarini cektim ama sitede yeni oldugum icin atamadim bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa ozel num atabilirlermi whapsapp dan fotoraflari aticam. |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek kolunun ucundaki kapağı çıkartıp oradaki deliğe tükenmez kalemin içindeki plastiği sok ve açık olan radyo ekranında değişme oluyormu diye bak (tarih yazması lazım). eğer değişim oluyorsa com2000 tamam ekranı alıp takabilirsin
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
lordofthedarkness ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lordofthedarkness
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acik ve net bilgin icin cok teseklur ederim
|
|
206 Fever
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |