![]() |
|
CamTavan görünümlü folyo 307 nasıl olur yapan varm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 22:58 |
||
resimlerdeki aracıma cam tavan görünümlü folyo düşünüyorum nasıl olur fikir öneri bekliyorum
Düzenleyen insufferable - 12 Ocak 2015 Saat 23:18 |
|||
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
|||
![]() |
|||
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
o moda eskidendi artık pek güzel gözükmüyor bence.
bide kaliteli yerde yaptırmak lasm oda para tutuyor izmirde sorduğumda 500lira dediler.
|
|||
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracınız beyaz yakışır ben 150 tl yaptırdım muaneden gecmiyor yanlız muaneye daha cok varsa yaptırın güzel oluyor
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
muayeneden geçmiyormu ? :S ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum ben muayene bu ayın sonunda yaptırıp muayeneye girsek daha iyi olmazmı :S
|
|||
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
çevirmede ruhsatta yoksa söktürüyorlarmış ama muayenede ruhsata işletirsen çift renk geçiyormuş gerek kalmıyormuş bidaha :S
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
onu ben bidaha araştırayım netleştirip yaptırırım . da senin de beyaz floyolu sanırım atsana resimleri bi göreyim nasıl olmuş :))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
||
bana sorarsan her iki şekilde de araç güzel..Eğer güneş yanığı varsa (beyazda genellikle olmuyor ama)yaptır.muro_60 resim paylaşmış,beğendiysen yaptır bu kişinin zevkine göre değişiyor.
|
|||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Bende bu sıralar folyo kaplamayı düşünüyorum, mayısta muayene var o zamanda işletirim artık. Tavana kaç mt folyo gider acaba ?
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
muro gayet güzel olmuş bence. bende yaptırayım bari :) ama dediğim gibi bence ruhsata işletmek gerekiyor çift renk diye yanlış mı biliyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
güneş yanığı yok sadece beyazda güzel duruyor diye yaptırmak istiyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
işletilebilir benim bütün araclarımın yaklaşık hepsınde vardı kimsede durdurmadı belli olmaz tabi folyoyu yaptırdıgın kısıden fatura al işlettir 160 tl falan tutuyor işletmesi ben hiç işletmedim :)polisler durdurup sadece satıyonmu dıyolar:)folyonun parlak sıyah olasına dıkkat et
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
valla işin aslı 10 yıldır trafikdeyim daha hiç çevirmeye girmedim ama işte şans :) olmaz olmaz çevirirler bide yazarlar gör sen cümbüşü :) ama çok zor çok düşük bi ihtimal heralde işlettirmem. parlak siyah folyo olacak demi cam görünümlü için. birde mat deri pütürlü folyolar var onlar nasıl
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
||
ha bulamazsanız ben buradanda gönderebilirim yardımcı olurum orda cektırecek kişi bulmanız lazım
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
||
burdan temin ederim teşekkürler özellikle dikkat ederim. birde bu yan aynaları da mı aynı filmle çekiyorlar onlar boya mı.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |