![]() |
|
silecek kolundaki buton |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2014 Saat 23:33 |
|
arkadaşlar 206 307 lerde yol bilgisayarı için olabilir ama,106 nın da silecek kolunda buton var? ne işe yaradığı hakkında bilgi sahibi olan varmı?
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen benim 206 xs dede var ne işe yaradığını bende bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
O butonu aynı Dediğin gibi yol bilgisayarı olarak kullanıyorsun , butonu com2000 tuşuna çeviriyorsun sonra 3 satır ekran takıp aracının bilgilerini ekranda görüyorsun , ben butonu çevirdim de ekran alacam ondan sonra benim de yol bilgisayarım olacak :) ,
Yol bilgisayarı Detaylı anlatım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
:) bilmem 206 cıyım 106 dan anlamam
|
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
106 daki tuş kornadır. Eski minübüslerdeki gibi korna sag kolda tuş
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
YURT DIŞINDA GÖRMÜŞTÜM EVET ORDA YOL BİLGİSAYARININ Kİ GİBİ BİR DÜĞME VAR AMA ARACIM 94 MODEL O YILLARDA YOL BİLGİSAYARI YOKTU PEJONUN ARAÇLARINDA O TUŞA BASTIĞINIZDA ÖNCE CAMA ŞAMPUAN SONRADA SU ATIYORDU SU VE ŞAMPUAN KUTUSU AYRI AYRIYDI
|
||
change
|
||
![]() |
||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
korna sol kolda, sağ koldakinden bahsediorum ben? |
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
o zaman ben yanlış hatırlıyorum 106 da bir fonksiyon hatırlamıyorum 2001 quiksilver kullanmıştım 2 sene
|
||
![]() |
||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
O tus basmiyor bende, bassa devreyi takip edecektim :D takipteyim yol bilgisayari falan yapilabilirse sahane olur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |