![]() |
|
yardımcı olursanız sevinirim aciilll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
59ıce307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 01:41 |
Arkadaşlar yeni aldığım 2005 model 1,6hdi 307xt 125000km aracımı bakım için ustaya götürdüm ve enjektörlerin birinin dibinden üleme yaptığını kaçak olduğunu söyledi.Bende aracı delpıne marka pompa enjektör servisine götürdüm .Burda usta enjektörlerin hepsinin sökülüp altlarındaki pullarının değişmesi gerektiğini söyledi ve memelerde problem çıkmassa yaklaşık 100-150tl arası bir fiyat çıkacağını belirti.eğer memenin birinde sorun çıkarsa +110tl masraf çıkabilirmiş. Ne yapmalıyım yardımıcı olursanız sevinirim..teşekkürler..
|
|
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektor pullarinin kacirmasi psa dizellerinin genelinde gorulen bir ariza gec kalmadan yaptirmanda fayda var enjektorlerinde ariza olucagini sanmiyorum olsada bosch marka tamiri mumkun simens olsa tamirde olmuyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yani ne kadar erken yaptırırsan senin karına hemen yaptır kardeş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
59ıce307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar çok sağ olun teşekkürler ilginiz için .randevu aldım yarın sabah kısmetse yaptırcam.. saygılar..
|
|
59ıce307 2005 model 307 xt alp beyazı 1.6hdi 110 bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |