![]() |
|
SU VE YAĞ KAÇAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 10:48 |
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar. Adım Metin, İstanbul Pendikden aranıza katılıyorum. 2004 Peugeot 307 BVA (Şeytan Kırmızı) sahibiyim. Öncelikle aracımı yeni aldım çok memnunum fakat bir kaç masrafı oldu hallettik düzeldi. Geçenlerde motorda su kaçağı olduğunu daha sonrada yağ kaçağı olduğunu farkettim. Araca tüp taktırdığım için servislere gösteremedim özel servislere gösterdim, bana eksantrik keçelerinden yağ kaçırdığını, motor gövdesinin arasındaki contanın da su kaçırdığını değişmesi gerektiğini söylediler. Trigeri yeni değiştim ozaman yağ yokdu ozaman mı oldu onuda merak ediyorum. Size sıkıntımı temsili bir ressim üzerinde ayrıntılı olarak gösterdim. Engin tecrübelerinizden yararlanmak, teşhisin ve çözümün doğru olup olmadığı konusunda yorum ve önerilerinizi almak ve istanbul anadolu yakasında bu işten beni kurtarıcak iyi usta tavsiyeleri almak istiyorum. Saygılarımla... |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı bendede var sen nağtın çözebildinmi sorununu?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
metınım hayırdır yaa? ne zaman oldu bu hıc soylemedın bana...
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
bana gore en az tahmını masrafı 1000 tl gıbı olur.yag kacagı cok ve arac yag eksıltmıyor ıse hıc ugrasma.
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Konu hortlamış mı ne?
|
|
![]() |
|
bıraz oyle olmus :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi Allaha şükür bir sorun yok, kazık yiyorduk az daha ona denk geldi.
şerefsizin tekinde triger değiştirmiştim, ne hikmetse ertesi gün araba yağ kaçırmaya başladı, aynı adama geri gittim eksantrik keçeleri ve silindir kapak contası değişcek 400 tlden aşağı olmaz dedi bende şüpelendim bi araştırayım dedim bir kaç yere sordum aynı şeyleri söylediler eksantrik keçeleri ve conta değişcek diye.
neyse araştırmalarım sorunu harun ustayı buldum sağolsun durumu çözdü.
Problem: trigeri değiştiren şerefsiz egzantrik keçelerinin altındaki "yağ tahliye tapası" nı gevşetmiş yağ sızmaya başlayınca eksantrikden kaçıyor diyip beni kazıklamaya çalışmış,
harun usta yağ tahliye tapasını ve radyatörden gelen so hortumunun kelepçesini sıktı sorun kalmadı (:
Allah ondan razı olsun, bu şerefsizliği yapanıda Allah bildiği gibi yapsın.
(BU ARADA RESSİM TEMSİLİDİR, SORUNU ANLATABİLMEK İÇİN İNTERNETTEN BULMUŞTUM) Düzenleyen metin - 25 Mart 2011 Saat 10:47 |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Sıkıntın nedir? ayrıntılı yazarmısın vede kilometre kaçda? . bu konuda biraz tecrübe edindim de belki yardımcı olurum.
|
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
neyse gecmıs olsun ucuz atlatmıssın.serefsız dolmus memlekt bu yuzden ustanı ıyı secmen gerek egzantrik keçelerinin altındaki "yağ tahliye tapası" tam olarak nerde.arkadasımda da buna benzer bır sorun var.ama onun arac 206 1.4 dızel. Düzenleyen masumserseri - 25 Mart 2011 Saat 11:04 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
valla dizelinkini bilmiyorum ama benzinli 1.6 motor 307 lerin yağ tahliye tapası ressimde en solda sarı ile işaretlediğim bölgede alyan başlıklı bir civatadır. baknca zaten hemen anlarsın.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |