![]() |
|
208 yağ yakma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barisF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Saat 44 Dakika önce Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 34 Dakika önce Saat 13:24 |
merhabalar abilerim 2016 model 208 1.2 puretech kullanıcısıyım aracım 153 binde 2 ay önce aldım aracı yaklaşık 1000 km önce bakımı yapıldı değişmesi gereken standart her şey değişti total quartz htc 5w-30 motor yağı koydum aracıma önerilen oydu 700 km sonra aracım motor yağı arızası verdi 3 gün önce götürdüm araçta ysğ namına bişi kalmamış hepsi bitmiş neyse sanayide tekrar aynı yağ 0 paketten açıp doldurduk yaklaşık 2-2.5 l yağ aldı fullendi bugün yine motor yağı arızası verdi 3 kere sanayideki ustalar arabayı didik didk inceledi arabada herhangi bir yağ kaçağı dumsn atma veya herhangi bir olumsuzkuk son konusu değil hatta üstüne ustalar abi iyi motora denk gelmişsin çok iyi bakılmış hala dipdiri dedi ama abartı anormal şekilde yağ yakıyor bu neden olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |