![]() |
|
306 Egzozdan Beyaz Duman Atiyor Ve Yağ EksiLtiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
FrtmL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten 2 Aya Yakın Suredir Boyle Bi Kac Ustaya Gittim Kopmle Motor İnecek DediLer Ondan BekLemeye aLdim Ama Simdi Kanaat Getirdimki Conta Yandı Ve Servis yoLLari Beni BekLiyor :)
TesekkurLer Hepinize ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
e tamam ıste hepsıde sana komple motor ınecek demıslerse genel olarak sonuc bellı yanı :)) sonuc mafişşş :))
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
2 aydır bu durumda kullanman cok sakıncalı. yagsız kalır kaynak yapılmıs gıbı bır bırıne kaynar pıstonlar sekmanlar. daha kotusu olabılır kol cıkartabılır arac. komple motor,blok almak zorunda kalabılırsın bence bır an once karar verıp mudahale ettır motora..
|
|
![]() |
|
Ah bir de arabamıza verdiğimiz önem kadar güzelim Türkçemize de önem versek ne güzel olur değil mi?
|
|
![]() |
|
FrtmL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
BiLqiLer İcin TesekkurLer Arabayi 10500 e Sattim |
|
![]() |
|
yaptırıp bınmek yerıne satma yolunu secmıssın hayırlısı olsun.
baska arac bakıyorsan satılık araclar kısmından bakabılırsın. belkı aklına yatan bır arac olabılır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |