![]() |
|
206+ merkezi kilit sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 00:43 |
Bilindiği üzere 206+'ların merkezi kilitleri çok sesli çalışıyor. Aracı açtığımda çıkan ses, beni rahatsız ediyor. Sorum şu: sesi nasıl azaltırım?
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
focusum da aynen cok seslı orjınalı boyle. cok da takılmaya gerek yok aslında ya :)
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
takıntı işte ne yapalım :)
acaba merkezi kilit motorlarını clio III'ünküyle değiştirsem ses azalır mı? (önceki aracım clio III idi, ondan pek ses gelmiyordu.)
|
|
![]() |
|
güncel.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İlk Defa Böyle Bir Şikayete Şahit Oluyorum, Saygı Duyuyorum. Umarım Sorunu Çözersiniz. :)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Benim 206 da öyle, açıkçası ben o 'şlakk!' sesini seviyorum :)
Bir arkadaşım o sesi el hareketi sesine benzetip gülmekten yarılmıştı
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
206'lar öyle malesef özellikle gece sessizliğinde 3 sokak öteden duyuluyor :)
|
|
![]() |
|
Şikayet demeyelim de; bu kadar yüksek seste çalışan merkezi kilide alışkın değilim diyeyim.
Kimsenin geçerli bir çözümü yoksa, ne yazık ki iş başa düşecek :/
|
|
![]() |
|
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
bende cok rahatsiz oluyorum bi çözüm buldunuzmu
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Walla bende memnunum sesten .d kapıları acinca herkesin kafasını çevirip bi bakması hoşuma gidiyor .d
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Partner da aynı.Benim hoşuma gidiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |