![]() |
|
ACIL SATILIK 15 ALESSIO JANT PIRELLI P600 LASTIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla para olsa kaçırmazdım, süperrrr...
|
|||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
walla bı fıkrımı yok Mıraktan aldım para vermedım o bılır fıyatlarını :) |
|||
![]() |
|||
||
nasıp baba satılmassa yaparım bı guzellık :) |
|||
![]() |
|||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||
eyvallah sağol,
![]() ama inşallah satılırda işini görürsün,
|
|||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Amma kötülediniz şu benim eski jantları..
|
|||
![]() |
|||
||
HAYIRLI SATISLAR DERAN ABI
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Deran abi lastiklerin durumu nasıl abi
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
bu lastıklerın durumu
![]() ![]() bu da 106 da nsıl durdugu :) ![]() |
|||
![]() |
|||
ertan2512 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
||
hayırlı satışlar 106 cı arkdşa beğendirrsek alcaz inş.
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Evet Deran abi, alacağım ben bunları İnşallah...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Bu akşam halledelim bu işi
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
oo deran abi musteri bulmussun hadı hayırlısı lasıtkler gelıo desene pazar gunu TFT lerı takarsın artıkın :)
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Bencede
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
TFTler bende ben aldım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
su dakıka ıtıbarı ıle hakan kardesıme alessıolar satılmıstır hayırlı ugurlu olsun yarın lastıklerde bı aksılık olmassa TFT ler Pazar gunu ıcın hazırlanacaklar :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
abi jantları 3 kata gecenin 01:30 unda çıkarmak koydu birazz
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |