![]() |
|
206+ fan problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ta1cgg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 23:07 |
aracı yeni aldım 2012 model arac 100km üzerine cıkınca rüzgar fanı döndürüyor ve ses yapıyor fanı ruzgardan dönmesini engelleyecek fren sistemi varmı bu araclarda fan devresinin şemasına nasıl ulaşabilirim teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgeldiniz. Imzamdaki linke tiklayarak kendinizi tanitin lutfen. Ruzgarin radyator fanini o kadar guclu dondurebilecegini sanmiyorum. Emin misiniz sesin oradan geldiginden? Yine de isterseniz semalarini saglayabilirim ama bunun icin biraz bilgi gerekiyor. |
|
![]() |
|
ta1cgg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
fanı kilit leyince ses kesiliyor bilgileri nereye girmeliyim anlayamadım
|
|
![]() |
|
fan radyotörün önünde ruzgarı alıyor birde karşılarsan cok daha ses yapıyor şemasını bulabilirsem sökmeden fana bir yuk bağlayacağım buda dönmesini frenleyecek diye düşünüyorum zaten olmalı böylebir devre
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Karşı bir yük bağlamak sakıncalı olmaz mı ? Motor dönmediği sürece akım geçirip aküye zarar verebilir. 2 yıldır kullanıyorum 180e çıktım böyle bir durumla karşılaşmadım ilginç başka bir durumda olabilir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yani diyorsunuz ki 100 km uzerine cikinca karsidan gelen ruzgar durmakta olan fan pervanesini donduruyor. O halde soyle bir deneme yapabilirsiniz. Yine o hizlarda surusune devam et. Ses geldigi anda klimayi acin ve sesdeki degisime bakin. Eger kesiliyor ise fandan suphelenebilirsiniz.
Bu arada aracinizin garantisi vardir, isterseniz ellemeden once bir servise gosterin. |
|
![]() |
|
fanı kilitledim arasına bir parca ile kilitledim ses kesildi fan sıkıntısı kesin ama servise gitme işi biraz sıkıntılı sebebide şehir içinde 100km nin üzerine cıkamıyorlar ben şehirler arası yoda bu sesi duyuyorum servisler deneyemiyor deneyenlerdee biz duymuyoruz diyorlar garanti bazen işi cıkmaza sokuyor sanayiye gidip fanı değiştirmeyi düşünüyorum ama önce elektronik bir sıkıntı varmı şemasını bulabilirsem
bakacağım teşekkürler
|
|
![]() |
|
Semalari ben gonderebilirim sana. Ancak bir iki bilgiye ihtiyacim var. Aracinin RPO numarasi nedir? Su linkte aciklamasini yapmistim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17696&PID=304555&title=pp2000-iin-obd-ii-kablo-yardm#304555 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |