![]() |
|
206+ 1.4 HDI periyodik bakım aralığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2012 Saat 23:40 |
Arkadaşlar merhaba. 206+ dizelin bakım kulavuzunda periyodik bakım aralığı için kullanım şartlarına göre 1yıl/15000km ya da 2yıl/15000km yazmış. Araç yeni servise sordum 1 yıl yada 15000kmde geleceksin yoksa garantin geçersiz olur dedi. Bende fazla yol yapmıyorum garantiden sonra 2 yılda bir getirsem olmaz mı dedim. Oda motor yağı özelliğini 1 yıl korur 1 yıldan sonra bozulur dedi. Motor yağında bayatlama diye birşey söz konusu mu eğer böyle birşey varsa bakım kılavuzunda neden kullanım şartlarına göre 2 yılda onay veriyor. Yoksa servisler bizi yolmaya mı çalışıyor. Biz açıkçası fazla yol yapmıyoruz yılda max. 5000-6000km ve genellikle şehir içinde kısa mesafelerde kullanıyoruz. Bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Yetkili servisim 15.000 de bir yazar servis kitapciginda ama biz istanbul sartlarinda 10.000 de bir cagiriyoruz zaten geldiginde hava filtreleri tikanmis oluyor bu araclarda buji olmadigindan cani hava filtersi dedi elinden geliyorsa 5-6 binde sök bir hava tut temizle dedi.
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Ayrica bayatlarmi bilmem ama cok bekleyen yag iyi degildir ayrica kitapciktada yazar ayda 1-2 kez klimayi en az 15dk calistirmaniz lazimmis.
|
|
![]() |
|
Kadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Doğru klimayı ayda en az 1 kez çalıştırmak faydalıymış.
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |