![]() |
|
ilginç sorun ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 15:47 |
arkadaşlar 206 aracımın göstergesi arızalı diye yeni gösterge aldım. gerçi km ekranı bozuktu o yüzden alacaktım hepten bozuldu diye yeni gösterge aldım ama sorunlarım aynen devam ediyor.
sorun şu aracım sabahları giderken yeni gösterge panelimde 1 defa komple gidip geliyor. güncel km kısmi ilk çalıştırdıgım andaki km'ye dönüyor. yani aksam 40'da bıraktım 10 km daha yol yaptım bu esnada giderse 40 kmden başlıyor. bu yüzden c.tesi elektrikçiye gittim sorunu çözmek adına adam aküyü ölçmeye kalktı bir türlü beceremedi çünkü ölçü aleti arabaya yaklaşınca disko topu gibi dönmeye başladı . adam ne olduğunu anlamadı herşeyden olabilir diyor bana. gaz beyni abs beyni hepsi yanyana aküm çok eski ama manyetik alan yaparmı onu hiç bilmiyorum daha önce denk gelmedim. bu arabanın tüm şase kablolarını elden geçireceğim ancak bir tanesini buldum diğerleri nerde. göstergenin özellikle. bana bostancı ümraniye veya kartal sanayide sorunu öyle evelemeden gevelemeden yapacak adam lazım bilen gören varmıdır ?
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçmi yorumu olan yok :D
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Selam kartalda elektrik üzerine İsmail Usta var.. Genç biri .. 206 Göstergesi komple tamir ettirdik sıkıntısız yapabiliyor... Biz memnun kaldık... Ekip Oto var sanayiye ön kapıdan girince yukarı doğru sağda... Ekip Oto yetkilisi şenol Usta var güler yüzlüdür. Sana hemen tarif edecek... Eminin tüm sorunlarını çözeceksin... Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Kartal Oto sanayi bu arada yazmayı unutmuşum...
|
|
![]() |
|
hay maaşallah ne aktif forum ya. istanbulda elektrik işlerini yaptıran yokmu başka önerilere açığım kartala gideceğim adam bana abuk subuk konusursa sizin önerdiklerinizede gidebiliriz.
|
|
![]() |
|
Merak etme konuşmaz... Önerdiğim kişi... Sorununu çözeceğine eminim... Göstergeyi Laptop bağlıyor ibreler sıfırlanıyor ayar yapıyor sonra araca takıyor... Garantide veriyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |