![]() |
|
PSA modülü,kol dayama ve krom kapmala yaptırmak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 13:39 |
1.aracıma lpg taktırdım herkezinde bildiği üzere bu araçlarda benzin göstergesi lpg de giderken iniyor. bunun için psa modülü takılması gerekiyormuş. aracım 2011 206+comfort a ANKARADA taktırabileceğim PSA modülü takan bir yer lazım ne kadardır ne kadar zamanda takılıyor bilen duyan varmı acaba?
2.kol dayama taktırmak istiyorum servise gidipte hiç onlarla konuşamam sinirliyim zaten onlara bir ara 206+ ya bir arkadaşımız takmıştı şu 30-50 liralık ürünlerde araca uyarmı acaba fazla pahalı bişi almak istemiyorum orjinal olmasına gerek yok konfor versin yeter:)
3. birde aracın dışına kapı bantlarına kapı kollarına arka bagaj çerçevesine dikiz aynaya depo kapağına nikelaj yaptırmak istiyorum bununla ilgili ankarada yine yaptırabileceğim yada net ortamında satılıyorsa eğer varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok memnun olurum.
yorumlarınızı bekliyorum teşşekürler Düzenleyen hunterakon - 22 Nisan 2011 Saat 15:04 |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla çok şey istemişsin ancak birine yardımcı olcam (:
psa modülünü lpgcide taktırdım ben sende lpgcilere bak iki dakkada takıyorlar arka koltuğun altındaki benzin pompasının üzerine takıyorlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg yi taktırdığım yerde ki bu landirenzonun iyi bir bayisi:D opelin kanatları altında taktırdım :D burda takılmayacağını o parça nın çok zor bulunduğunu fln söylediler bende üstelemedim başka lpg cilere gitmedim şahsen ama işyerinden izin alıp ivedik sanayiye bir gitmem lazım sanırım:D |
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
sbereket ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
2 gün önce 308 aracıma BRC LPG taktırdım bende. PSA modülü için bir iki şey söyleyebilirim. Bana tavsiye etmediler ve boşuna masraf yapma dediler. Bu modül elektrpnik bir parça ve aracın çalışması için herzaman sağlıklı bir etkisi olmayabiliyormuş. Aracı yarım depo üzeri tutulduğunda sürekli kendini yenileyeceği ve eğer düşerse de yeni benzin alımlarında problemin olmayacağı söylendi bana. Zamanla tecrübe eder size de iletirim.
Selamlar;
|
|
Serkan BEREKET
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
biz tecrübe ettik (:
psa modül sürekli doğru göstermiyor bazen çeyrek depoyu yarımdan fazla gösteriyor. en güzeli yarım deponun üzerinde tutmak diyorlar ama yarım depoyu göremedik bir türlü o yüzden deneme şansımız olmadı.
bu arada yeni lpg ye geçen arkadaşlarıma söylüyorum depoda çeyrek depodan az benzin bulundurmayın. lpg de giderken benzin pompasıda çalışmaya devam eder. depodaki benzin ile kendini soğutur. eğer depoda benzin yoksa kendini soğutamaz benzin pompası yanabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Ankarada PSA modülünü en ucuz takan Ostimde mavi denizler adındaki BRC nin Bölge bayisi var montaj dahil 100 lira diyolar.Diğer bayiler pejolara montaj için yeterlilik sertifikamız yok o yüzden takmıyoruz diyolar takanrıız diyenlerde 150 lira diyolar. Kol dayamaya gelince de orjinallerine servisler 350 lira gibi bi fiyat çekiyolar ama Armster diye bi markanın kolçaklarını takıyolar.Halbuki internette çok daha ucuza kolçak bulabilirsin.Montajıda çok basit zaten kendin rahatlıkla yaparsın.Hepsiburada ya bak istersen birsürü koçak var.Ayrıca nikelanjlarda mevcut.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
mesela bazı arkadaşlar arada sırada dik bir rampaya bırakıldığında geri gelir diyorlar benim evim rampa üzerinde düz bir zemini yok zaten ya baş aşşağı yada dik bir şekilde bırakıyorum şu güne kadar sadece 1 kere kendi kendine 0 landı:D onun haricinde her bitti gösterdiğinde 25 liralık benzin almak zorunda kaldım depoda ne varsa üzerine ekleniyor.ama şimdi 2 3 lpg depo bitişinde benim benzin finişo oluyor 2 hafta demeden 25 liralık benzin alıyorum ve her aldığımda depo bir eskisi ile aynı oluyor:D yani 2 haftada 25 liralık benzin tüketiyorum (aracı çok kullanıyorum zaten iş gereği) taktırırsam seninde dediğin gibi bir zararı olabilir ama ne biliyim sanki taktırsam diyorum
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
kol dayamaya gelince evet hepsiburada.com da 140 lira zannedersem madem servislerde bunu takıyorlar bende hepsiburada.comdan alır takarım onuda hallettik
nikelaj olayınada baktım fakat onlar eski kasa 206 lar için 206+ lar içinde uyarmı acaba kapı kolu kapı bandı arka bagaj depo kapağı ve kapı eşiği bunlar sanki farklı gibi eski kasaya göre bana öle geldi.
|
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Ostimde,İskitlerde ve Kazımkarabekirde nikelanjcılar var boş zamanında bi turlarsan bulursun artaca özel yapıyolar hazır değil yani.Hepsiburadakiler uymaya bilir doğru... |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
çok teşşekürler evet uymayabilir dediğin gibi
kol dayamayı hallettim gibi istanbulda bir firma buldum armster marka araca özel kol varmış onlardan sipariş ettim beklemedeyim.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |