![]() |
|
Peugeot 206 Park Sensörü Montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ekranda dahil 39liramı yani? :)
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
acaba bulabilirmiyiz hala ?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Hiç sanmıyorum.Ama deneyin şansınızı.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ben gördüm de, sensöre ihtiyac duymadıgımdan almadım.. Yangın tüpü aldım sadece.. Arkadasım da paspas alıcaktı, bugun 4 tane Bim e gittik.. Hepsinde sabah 9 da kuyruk olmus resmen, bişey kalmamıs.. Yani cok zor bi ihtimal bulabilirsiniz..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bim cumaları indirim yapıyormuş takip edin elbet yine böyle ve buna benzer şeyler düşer merak etmeyin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Aynı kampanya gecen sene ocak ayının ilk cuması olmuştu.
Bu senede aynısını yaptılar.2012 ocakdan önce gelmez bence sensör. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
elbu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar ben aldım malzeme kalitesi güzel ancak montaj olayına daha el atmadım. Reslimli montaj bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyor ve de fiyatı da çok iyi
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
diğer bim şubelerine bakın bulursunuz belki ;) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |