![]() |
|
301 Alt Muhafaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Screwy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2017 Saat 13:19 |
|
Arkadaşlar bu 301'in motorun olduğu kısımın en altında bulunması gereken muhafaza beşiği yok. Bende aracı alırken o dikkatimi çekmedi alalı 1 ay oluyor yeni fark ettim. Bu alt muhafaza beşiği normalde 301'de var mı?
Karter muhafazası diyorlar sanırım o parçaya. Normalde var diye biliyorum görmeyince bir şaşırdım.
Düzenleyen Screwy - 01 Şubat 2017 Saat 13:27 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
301 allure de bile yok sonradan taktırıyorsun 150 TL civarı bir ücreti var.
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot bunu hala yapıyor mu :) hadi bizde Yok 301 de nasıl olmaz yıl olmuş 2017. Arka koltuk kafalığı da koymamıştırlar şimdi
![]() |
||
![]() |
||
Screwy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
Yok kafalık var çok şükür
![]() |
||
![]() |
||
|
n11 de felan 90-100 tl arası fiyatı var. Bunlardan farkı nedir?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
demir olduktan sonra fark yok ben yaklaşık dedim |
||
![]() |
||
|
301 arka koltuk kafalığı aslında hem yok hem var koltuga sabit çıkıntı şeklinde birşeye yaramıyor ![]() |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vay bizim halimize. Bazen öyle komik şeylerden tasarruf yoluna gidiyor ki firmalar, insan şaşırıp kalıyor vallahi. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |