![]() |
|
305 kuzenimden .....alınırmı parçası bulunur mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aytacgoksu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aytacgoksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 09:14 |
Arkadaşlar doktor olan kuzenimde 1983 model Peugeot 305 gl araç mevcut. Araç hiç el değiştirmedi ilk sahibi kendisi bu yaşına kadar baktı aracına tüm bakımlarını yeni yaptırdı elektrik sistemini kablolalına kadar yeniledi içinin döşemesini falan değiştirdi mototrun bakımı yaptırdı 4 lastiği yenliledi ama borcu var satması gerekiyor ... şimdi ben bu aracı almak istiyorum bana uygun bir fiyata vermesi için ikna ettim fiyat olarak da 2500-3000 arası birşeyler vermeyi düşünüyorum.
Gelelim en önemli soruya bu araç bu fiyata alınır mı? Alınırsa parçasını bulabilirmiyim ...LÜTFEN YARDIM!!! Aracın dün çekilmiş resmi aşagıdadır.... Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aytaç merhaba öncelikle forum kuralları gereği kendini tanıtmalısın. araba konuısuna gelince de eğer kuzenin herşeyini yenileyebiliyorsa parçasını bulabiliyor demektir diye düşünüyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
![]() ![]() ![]() ![]() |
brodway bu la bu ne böyle
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Kuzenin yıllardır haşır neşir o bizden daha iyi bilir hangi parcası nerede nasıl.
Sonuçta eski araba fiyat ucuz diyip kapılma ama ayagımı yerden kessin yeter dersen zamanında varsa iyi vskit geçirilir. :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bence eski kasa doğan daha iyi sarar her yerde bulun parçasını azda faça yapan , bu arac seni yorar kanısındayım .
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum türkiyede o kadar çok araç satışa sunuluyorki inanmazsın amcamın 405i var farları çatlaktı gitti lada farı taktı oda tam oldu.yani bulamayacağın parça varsa bile bir başka aracın parçası kesin oluyo ki türkiyede peugeotiçin bulunamayacak parça olduğunu sanmıyorum.çünki fransa avrupa birliği ülkesi ve avrupa birliği ülkelerinde arabaların alım satımından sonra parça sıkıntısı yaşamamak için bir çok aracın bir çok parçası birbirine birebir uyuyor.o yüzden satan arkadaşlada konuşup kolaylıkla istediğin parçayı bulabileceğini düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla klasik hastalığı bambaşkadır eski arabanın zevkini hiç bişi vermez masrafı yoksa rahat rahat binersin masrafı varsa seninde imkanın elveriyorsa onunla uğraşmak ta apayrı bir zevktir. Bir parçasını ararsın bulamazsın gerekirse tüm Türkiye yi Araştırırsın ve o parçayı buduğunda yaşadığın mutluluk tarif edilemez bu doğrultuda karar senin ama araç çok güzel görünüyor diri bi araç ...
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
aynı fıkırdeyım.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Doktorun da 2500 liraya ihtiyacı olabiliyormuş demekki :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
İmkanın varsa,ben senin yerinde olsam alırım gül gibi bakarım,gerçekten orjinal bir arabaysa 20 sene sonra antikaya bile çıkar,garajın falan varsa yabancıya gitmesin
ufak tefek arızaları olduğunda kuzeninle yapabileceksen oda arabasını seven bir arkadaşsa 2500 tl gibi bir para benim için çok sorun değil dersen çek kapıya dursun arada bir tur atarsın
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ben olsam alırdım.. cok ciddiyim bir an bile düşünmezdim. bir tanıdıgımın uzun süredir yatan 75 model tek kapı sedan 1,7m 4silindir granadasını aldım. yavas yavas yaptım. ve bir muddet bindim istemden sattım maddii anlamda güzel para yapmıştı cunku kusursuzdu. hayatımın o dönemi tarifsiz bi keyfiti.. ben OLSAM ALIRDIMMMMMMMMM
![]() buaralarda yine cok sevdigim bi tanıdıgımın 84 model 230 4 silintir tam otomatik mercedesini almak için ikna etmeye calışıyorum kendisi almanyada gelsede alsam anahtarları rüyalarıma giriyorrr.. kalemmmmmmmmmm gibiiiiii.. hele sibob sesiii kulagımdan gitmiyor.. çıs çıs çıs çıs kısa net ve seri.. Düzenleyen dinoco - 13 Kasım 2011 Saat 11:59 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bak bak bak cıs cıs cıs bendede bir ara 1981 model orjinal 230E vardı otomatik.sattığımız adam halen tüp taktırmadı ilk günkü gibi orjinal garajda duruyor.düşünsenen boyasına kadar çiziksiz 1981 model mercedes şimdi benim bile aklımdan geçiyo benle yaşıt mercedes satsada alsam diye
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |