![]() |
|
Orjinal yaylari kestim yaylar boşa cikiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2016 Saat 21:42 |
Arkadaslar ben aracimin orjinal yaylarini 2 bakla kestim suan 3 bakla var yaylari degistirmeyi dusunuyorum ne marka yay almaliyim spor yaylar vuruyor diyorlar dogrumudur ?
|
|
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru değil vurma olmuyor sppr yaylarım basına ve sonuna en az 1 er bakla hortum tak seste yapmaz
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Eibach alırsan vurma yapmaz ve çok memnun kalırsın. Eğer kalitesiz yay alırsan vurma yapar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki onerdiginiz yaylarin fiyatlari nedir ?
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uu biraz tuzluymuş bu 4 adet fiyatimi bana iki adet lazim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
206 da sadece önlerde yay olur zaten arkalar torsiyon. Evet fiyat tuzlu ama orjinal yaylara yakın konfor alırsın. Eğer benim gibi konfora düşkünsen eibach tak, bende ucuz yay taktım ama berbat oldu. Sonra tekrar söktak yapıp eibach aldım. Şimdi her aracıma bu markadan takıyorum. Bu arada tekrarlıyorum piyasada çok taklit ürün var.
Düzenleyen Barut - 09 Mayıs 2016 Saat 11:54 |
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
ben 1.5 ay oldu voghland 3.5-4 mm taktırdım 307 ye. Aşırı alçalmadı araç ideal oldu ama konfor kaybı 0 yani bunu söyleyebilirim. Vuruntu filan olmaz ama montajı yapan usta adam gibi iş yaparsa(benim ön cam ızgarasını kırgı afedersin hayvan herif). benim ilk başta ses gelir gibi oldu hortum taktırdım ses filan yok. virajlarda ayağımı gazdan cekmiyorum öyle söyleyim. tek sıkıntı çukur tümseklere sert girdiğinde orjinalden biraz daha fazla ses yapıyor o kadar. ucuza kaçma derim yay işinde eibach-voghland tavsiyedir
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
en son engin arkadaşımızın araca takmıştık ultra racing marka 250 tl civarında piyasada. eibachle aynı fabrikada üretiliyor. tavsiye ederim. gayet iyi.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Benim anlamadığım bu marka takıntısı nedir arkadaşlar siz kendinizi Eibach diye öyle bir şartlandırmışsınız ki sıfır sorun sıfır hata gibi anlatıyorsunuz ...
en dandik yaylar tenekeden yapılmıyor hepsinin malzeme yapısı aynıdır ben arabamı aldığım gibi fk marka yay aldım kaç senedir çok memnunun gıcırtı ses sorun bunlar en kaliteli yaylarda da olabilir önemli olan işçilik ben yaylarıma hemen 2 baklaya kadar hortum sardım takan tamirci arkadaşım genç ve en önemlisi bu işi biliyor olması tablaya ters takıp ta ses yapanı mı ararsın tabladaki çıkıntıya oturtamayıp arabanın dengesini bozanı mı ararsın vs vs vs Eibach markası dandik demiyorum kesinlikle ama malum filmde isimi nin görünmesi markaya baya prim yaptırdı ( honda civic araba gibi ) anlayacağınız benim gözümde Eibach fk Vogtland H&R HEPSİ AYNI ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |