![]() |
|
207 1.4hdi tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
faruk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2017 Saat 23:40 |
Ben 207 1.4 hdi sahibiyim arabanin motoru ısınana kadar yani 3-4 km ye kadar arabada sanki biri arabayı tutup bırakıyor veya biri frene basıp birakiyomus gibi oluyor ancak motor ısındıktan snra yapmiyor nedeni nedir sizce yardimci olurmusunuz
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli olsa direkt bobin derdim.
Mazot pompası olabilir. Eğer sadece yüksek devirde yapiyorsa (turbo devreye girdiğinde) turbo ile alakalı olabilir. En sağlam sonucu cihaza bağlayıp alabilirsiniz. |
|
![]() |
|
faruk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
yok hayır düşük devirdede yapiyor bende mazot pompasindan suphelenmeye basladim depo dolu olduğunda yapmiyor sanki bununla bi alakası olabilirmi
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Olabilir depoda pislik varsa yakıt da az olunca sıkıntı yapar. Çeyrek deponun altında tutmamaya çalışın ve mazot filtresini değiştirin. |
|
![]() |
|
mazot filtresini degistirdim depoyu fulledim eger fulken yaparsa yine depoyu komple eritip mazotu degistirmeyi dusunuyorum bide opetten alıyorum bide shellden alim diyorum fark edermi sizce
|
|
![]() |
|
bide depoyu nasıl temizliyebilirim bi oneriniz varmı
|
|
![]() |
|
Iyi bir usta bulursanız söküp temizleyebilir. iyi bir ustadan kasıt bu işle uğraşacak bir usta bulmanız. Veya hazır depoyu fullemisken yakıt katkısı alıp depoya dökebilirsiniz. Piyasada iyi katkılar var depoyu temizleyen. |
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
wynns ve berner depo katkıları için çok başarılı olduğunu duydum würth kullananan bir iki arkadaşım çok etki etmediğini söylemişti wynns ten çok memnun kalmışlar.
|
|
![]() |
|
peki mazotu değiştirsem bi faydasini gorurmuyum opetten aliyorum surekli shellden alsammi diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Teklemeye çare olacağını sanmıyorum sizin problem araçla ilgili bir durum. aynı firma bile olsa istasyondan istasyona bile fark edebiliyor. Opet iyi bir firmadir. Ama istasyon ile ilgili aklınızda şüphe varsa değiştirin. Iyi bir dizel katkısı alıp depoya koyun. Sürekli şehir içi kısa mesafe yol yapıyorsanız biraz performansli olarak uzun mesafe kullanın. Düzenleyen talip206 - 19 Mart 2017 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
samsunlu hemşerim aramıza hoşgeldin. birde kızdırma bujilerini bir kontrol ettirirmisin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Tamam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Katkılarla uğraşmayın.
Çek valf var yakıt hattında o geri kaçıyor büyük ihtimalle. Arıza veriyor mu? Bilgisayara bağlayıp rail basıncına baktırın.
|
|
![]() |
|
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
merhaba , benimde 1,4 hdi vardı 2006 model cok kişi pompa dahil turbo dahil birsürü sorun olabilecek seyler soyledi ancak sorunun sebebi krank sensörünü değiştirdim aracta tek bir sikayet kalmadı peugeotmarketten aldım taktırdım canavar gibi oldu.
|
|
![]() |
|
Fikirbabasi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fikirbabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Arkadaşlar bu soruna nasıl çözüm bulundu acaba ? Aynı sorunu yaşamaktayım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |