![]() |
|
Partner korna.çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2016 Saat 09:42 |
Araba park halinde iken korna çalışıyor. Anahtarı takıp çevirince ve araba çalışınca korna çalışmıyor. Yardım lütfen.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta muhtemelen elektrik kaçağı var hocam stop ettiğiniz zaman çalışmaması lazım siğorta kutusunda oksitlenme vs. olabilir. iyi bir elektrikçiye götürmenizi tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Götürdüm kardeşim. Sokulmeyen yeri kalmadı. Bi korna için araba gidecek elden diye korktum valla.ama nafile. Olmadı olmuyor. Sorun büyük korktum valla.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
tesisatta sıkıntı büyük ihtimal sıkıntıda aracın şase bağlatılarına bakıldımı komple özellikle korna tesisatı şaseyi nerden alıyor o hat incelenmeli diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Ustaya göstereyim mesajını. Bi baksın inşallah olur.ilgine teşekkür ederim kardeşim. Selamlar.sonucu bildiririm. Başından geçenler yardiminizi bekliyorum.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Sonunda çalıştı ama neden bilen yok.airbag söküldü kurcalanirken çalıştı. Şimdilik sorun yok.ancak direksiyon miline Şase gelmiyor muş önce sonradan gelmiş. Tsk.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
probleminizin çözüldüğüne sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |