![]() |
|
acıl yardım beklıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2009 Saat 22:25 |
arkadaslar slm... bı konuda yardımlarınıza ıhtıyacım var acılen...
2004 mod. otomatık 206 ıcın motoru besleyen elktrık tesısatı lazım... yanı ana tesısat... gunlerdır arastırıyorum ama parca trde hıcbı servıste yok ancak ve ancak cıkma yada pert bı arabadan bulunabılır.. bu ana tesısattan bulabılırmıyım yada bıldıgınız pert bı araba varmı ana tesısatını alabılıcegım... aracımın motor kısmı yandıgı ıcın bu parcaya acılen ıhtıyacım var... yardımlarınızı beklıyorum ... tesekkurler...
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sitemizin sponsoru olan efe yi arayıp sorabilirsin üstte banner da telefonları yazıyor.
|
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
gokhan kardesım aradım fakat musaıt degıldı sanırım sonra tekrar ararım.. trde hıcbır servıste yok bu ana tesısat denılen parca nasıl bulucam bılmıyorum ınan sasırdım kaldım arac 10 gundur yatıyo
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
türkiyenin en büyük cıkmacılarından biridir efe yardımcı olacagını düşünüyorum. İnş bulursun.
servislerde yoktur ama getirirler oda heralde baya tuzlu olur. |
|
![]() |
|
gokhancım ınsallah bulurum servıslerden tum tr yı taradılar ama parca trye hıc gırıs yapmamıs sımdıye kadar o yusden yok.. servıs yurtdısından getırmek ıcın 1300 lıra ıstıyor.. ınsallah bulurum
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |