![]() |
|
Blow off hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
haklı.. aracın performans aracı değilse motorda oynamaya hiç gerek yok.. Dış görünüş ve kullanılabilirlik kafidir..
|
||||
![]() |
||||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
fark etmez blow off zaten performans etkılemıyor kardesım :) |
||||
![]() |
||||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|||
chip uygulamasıda sakat dıyolar zararlı dıyolar :) 70 bg yetmiyo ya.
|
||||
![]() |
||||
|||
:):) walla bı tane 106 xs yemıstım fakat senın aracını bılmırm belkı dıgerınden dah acıgerlıır denemeden konusmak olmaz :) |
||||
![]() |
||||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|||
Valla Ben 1.4 hdi olunca bu tür güzelliklerden direk mahrum oluyorum. Ne canavar gibi bir egzoz, ne blow off ne de diğerleri...
Acıdım birden kendime ya :(
|
||||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||||
![]() |
||||
|||
blow off'un motorla alakası yok kı aracınızda turbo var zaten ne yakıtı ne gıdısı etkılıyen bır sey bu rahatlıkla yaptıra blırsın |
||||
![]() |
||||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|||
yakıta faydası yoksa, performans artmayacaksa, arabaya artı sağlamayacaksa bence masraf edip de orjinali bozmayın. Peugeotlar nazik araba, fazla kurcalamaya gelmez. efendi efendi binin arabanıza. zaten iyi birşey olsaydı adı "blow on" olurdu.
![]() böyle uyduruk şeylere sadece çuuff sesi için para mı verilir.motorda orjinallikten yanayım. dış modifiyeye sonuna kadar varım. performans ve yakıt sarfiyatından memnun değilseniz, motorunu beğendiğiniz arabaya binmeniz daha mantıklı bence. örn; TSI-140 hp, VTEC, T4-200 hp...vs |
||||
![]() |
||||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|||
Haklısın kardeş, arabama kıyabilsem satıp daha yüksek performanslı bir araç almayı düşünüyorum ama alalı daha 3 ay oldu ve ilk arabam olması sebebiyle yeri başka bende... :) Bakalım artık...
|
||||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |