![]() |
|
207 sw yol bilgisayarı ekranı hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nuxdi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2023 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2023 Saat 22:58 |
Merhabalar
İç dış detaylı temizlik yaptırdıktan çok kısa bir süre sonra yol bilgisayarı ekranının görüntüsünün gittiğini farkettim.Işık vurunca çok silik olarak görüntü var ama gitti yani görüntü yok.Araç içinde buharla temizlik yaptıklarını söylediler.Neden böyle bişey oldu anlamadım.Tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
nuxdi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2023 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın ekranı söktürdüm.Elektronikçilerde oto parçacılarda arayacaktım ama şu ledleri görünce dünyam karardı.
Şimdi sorum şu; bu problem sigorta kaynaklı olabilir mi? Resim yüklemeyi bulamadım malesef.Linke bakarsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neyseki yırttım.yol bilgisayarının kartı buharla temizleme sebebiyle oksitlenmiş.tiner temizlik birkaç lehim güçlendirme vs çalışır hale geldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |