![]() |
|
tesısat ıcın cıddı yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 16:29 |
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bi 1800w amfi bitane jbl 1000 lik bass ve orjinal typtn amfi dönüştürücüsü ile temiz ve güzel bir ses aldım,
Serkan07,Burak07 okan abi de görmüşlerdir. Gayet temiz bir bass aldım sistemden Sadece önlerde sunny 250 max w. ıkı mıd de sayılmz hoparlor dıyelim orjinaline muayen daha iyiler ama fazlası ile yettiler. 170 tl 2. el siteden bi arkadaşımızın amfisi( sigortave döniştiricilerde içinde) bass da bedavaya geldi oda ortalma 150 tl cıvarı piyasada2.eli.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Engin arkadasimizin dedigi gibi arkaya kutu bas koy kabilari soktumene bile gerek yok bide anfi orjinal teybine baglattir sana yeter arkadasim bende ayni sistemi yaptirdim memnunum bagajda jbl bas arkaya medefe yaptirtim 220 wat jbl mid 85 tipi kolon koydum kendi orjinal kolonlarida bagli orjinal teybine gayet iyi ses veriyo yeterki anfin saglam ve iyi olsun
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Herşey amfi de bitiyor.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
arkadaslar orjınal teyp kaldırmayabılır sonucta kasetcalar ve orjınal teyp ıstemıyorum acıkcası.
yanı orjınal kolonlarım kalsın arka pandızota 2 tane kolon amfı teyp ve kutu bas mı alayım sadece.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
butcen ne kadar bide onu belirtseydin iyi olurdu
bula bilirsen temiz ikinci el temiz tesisat yada parcalar bulmaya calis ucuza gelir sifir alipta beyenmezsen satarken kaybin cok olur basta kaliteli bi tesisat istiyorsan teyple basla pionner iyidir ama omru fazla uzun degildir 3-4 yil icinde ariza acmaya baslar en iyisi alpinedir saglamdir bass li muzikleri cok dinliyorsan kicker in c serisi guzeldir cok pahalida sayilmaz jbl in piyasadaki uzerinde 1000 yazan baslarini satmaya calisan olursa arkana bile bakmadan kac ![]() anfiye gelince aldigin bassin rms degerini karsilayacak bir anfi al uzerinde 1500 watt 2000 watt yazanlara aldanma rms degerine bak ilerde hp yada mid baglamak istersen 5 kanal anfilere bak onlarin genelde 1 kanali bass icindir yok ben sadece bass bagliyacam dersen mono anfi alabilirsin orjinal hp sokme direk teypden cek guclu bir anfi kullanirsan orjinal hpleri yakar benim onere bileceklerim bu kadar kolay gelsin |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
işin içinde anfi varsa kaset çalar yada başka bişey olması okadar farketmez
aracının ön kapılarına 16cm mid arka pandizotuna 3 yollu coaxiel kolon bagaja 1000 lik bass senin dedğinin yapar sokaga girdiğin belli olur yani marka olarak sorarsan ucuz olsun ama iyi olsun da jbl en iyisidir bu sisteme 5 kanal bi anfi iş görür şuan çogu anfide bass kontrol var istediğin zaman kısa bilirsin bass ı mid in yanında kolon nun ne işi var diye soracak olursanda midler entürman seslerini kolonlarda insan seslerini daha iyi vede gerçekci verir daha detay istersen net bütçeni söyle marka model olarak liste verim |
|
![]() |
|
alikukku ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
|
Lastiği yak ruhunu değil...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hepsi burada gibi bir siteden alışveriş yaparsan zarar edersin çünkü tesisatçılar malzemeleri dışarıdan getirdiğin için 50 100 tl lik işçiliğe 200 250 tl isticektir ama genede bi liste verim ben sana
hazır paket :http://urun.gittigidiyor.com/PAKET-SISTEM-20-JBL-GT5-12-JBL-6508-GTO1004_W0QQidZZ20735562 teyp olarak :http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-2350-DEH-2350-UB-USB-CD-MP3-TEYP_W0QQidZZ45476871 bu sistem sana yetecektir yok bu beni kesmez dersen yakındaki bi tesisatcıdan alacagın fiyat bunlardan çok daha uygun olacaktır bu sisteme ek istersen paketin anfisinin 5 kanala çevirtip extra kolon alabilirsin |
|
![]() |
|
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
imzamdaki sistemi amfiyi değiştirerek kullanabilirsin pek bi maaliyeti yok amfi hariç...
amfi yerine harward 809 gibi bi model kullanabilirsin..
|
|
Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz
JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53 |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
ses sistemini bir bütün olarak düşün ana ünite ve amfi kadar kullanacağın kablolarda çok önemli,bir çok markanın hazır kablo kiti satılıyor,bunları da araştır yani herhangi bir kablo ile boss,harward yada wibe gibi markaların kabloları aynı kalitede olmuyor,unutma ki bu kablolar sesi taşıyor,kablon ne kadar iyi olursa kablodan kaynaklı ses kaybın o kadar aza iner veya tamamen ortadan kalkar.
Düzenleyen mimitt - 06 Ekim 2011 Saat 12:23 |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |