![]() |
|
Ankara'da ses sistemi işi yapan yer? Yapıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 17:55 |
|
Merhaba arkadaşlar. Pug 307 aracıma bir süre önce Adıyaman'da ana ünite yerine cd-mp3 çalar taktırmıştım. Geçen hafta da anfi ve hoparlör alıp az biraz tanıdık bir yere götürdüm takmaları için. Arabayı teslim almaya gittiğimde biraz denedik ama sonuç tam olarak hüsran oldu. Sesi biraz açınca kapılar acayip zangırdıyordu. Hem hoparlörler sac yerine kapı döşemesine monte edilmiş, hem de adamların ellerinde olmadığı için yalıtım vb. sesi kesecek herhangi bir uygulama yapılmamıştı. Şu anda Ankarada'yım ve Ankara'da ses sistemi monte ettirip, memnun kaldığınız bir yer var mı? Not: Şu anda Eryaman'da kalıyorum ve Ankara'yı bilmiyorum. Civarda ikamet eden arkadaşlar varsa önce tanışıp kaynaşıp, beraber de gidebiliriz![]() Düzenleyen frenzy - 22 Temmuz 2011 Saat 12:53 |
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Malesefki hoparlörleri saca monte etmek mümkün değil bizim araçlarda. Kapılara inşallah Slim tarzdaki Component uygulamışsındır. Benim tanıdığım arkadaşım var ve işinde çok ustadır ancak izolasyon işi biraz şatafatlı ve zahmetli bir işlem. Kolay kolay yapacak düzgün esnaf bulamazsın. Bulsan da çoğu hikayeden yaparız abi der ve yapacağı işe uçuk rakamlar ister. (İşe göre uçuk) Bu yapılan işleminde seni memnun edeceğini sanmam. Ben arkadaşıma bir sorayım izolasyon işi yaparmı. Eğerki yaparım derse buradan sana bilgi veririm. Çünkü kolay kolay yaparım demez ama yaparsada emin ol harika yapar. ![]() |
||
![]() |
||
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|
Valla slim komp koymadım. Hertz hsk 165 koyduk, hatta elemanlar kıl payı sığdığını söylediler. Ben de bugün optimum outletin kapalı garajında Ramazan Usta ile konuştum o da yalıtımla bile randıman vermeyeceğini söyledi ama başka bir akıl verdi. Bagaja küçük bi bass, kompları da biraz yüksek frekanstan kesip anfiden gücü biraz düşürmemi söyledi kapıları sallamaması için. Çünkü anfi şu anda köprülü çalışıyo. Valla böyle abuk sabuk bi nedenden dolayı ne arabamdan geçmek istiyorum ne de ses sisteminden.. Sen de arkadaşına taaa Adıyaman'dan senin yanına gelmiş falan dersen |
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Erhan abini arkadaşı benim aracımda çok iyi iş çıkarttı ne zıngırdama ne titreme var kapıda orayla görüşmeni tavsiye ederim
|
||
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
![]() |
||
|
Ben de kendisinden iyi haberler bekliyorum inşallah..Hazır Ankaradayken şu işi halledeyim diyorum, yoksa daha da kolay kolay yaptıramam..
|
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
pioneeer mehmet...kazım karabekir...kime sorsan syler
|
||
![]() |
||
|
|
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
yok orası baska yer |
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
Peki Erhan abinin bahsettiği yer neresi? Biliyor musunuz?
|
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ve kardeşimizin sorunuda çözüldü. Arkadaşım olan Ferhat ın dükkanında yapmış olduğumuz çalışma sonucunda umarımki Frenzy kardeşimiz memnun kalmıştır sonuçtan. Bana soracak olursanız gerçekten güzel bir çalışma ve sonuç oldu. Bu çalışma esnasında birkaçda resim çekmeyi ihmal etmedim tabiki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ustamız Ferhat İşbaşında ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
cok ıyı bır sonuc alınmısa benzıyor yaptıran arkadasın yorumlarını beklıyoruz
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
Öncelikle Erhan abime ve de montajı yapan Ferhat ustaya çok teşekkür ederim. İlk haline göre bi dünya fark var. Zaten Erhan abi de dinledi zaten öncesini. Eskiden sadece tizlerden dinliyordum. Şimdi canım isterse sesi yükseltip takılıyorum..Yalnız dün akşam montajdan sonra aklıma birşey geldi. Acaba hoparlörlerin olduğu o yuvarlak, çukur kısıma sünger koymadan önce bitüself ile kaplasamıydık, daha mı iyi olur du? |
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |