![]() |
|
106 benzin pompası yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 03:02 |
S.A ARKADAŞLAR BENİM İSMİM YASİN ARANIZA YENİ KATILDIM VE BENİM 98 MODEL BİR XS'M VAR BENZİN POMPASI BOZULDU VE ORJİNALİNE 250TL CİVARINDA SÖYLÜYORLAR. UNİVARSAL JAEGER MARKA BENZİN POMPASI VARMIŞ ONU ÖNERDİLER 55 TL FİYATI. ARANIZDA BU MARKAYI BİLEN KULLANAN VARMI İŞE YARARMI ?
Düzenleyen H-a-d-i - 24 Mayıs 2010 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
jaeger bir çok otomobil üreticisinin tedarikcisi.. peugeotun da birçok parçası jaeger tarafından tedarik edilmekte. Hatta alacağınız orjinal parçanında jaeger olması büyük ihtimal. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir XS kullanıcısı olarak siteye gelmekte çoook geç kalmışsın.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
önce bir kendini tanıtsaydın kardeş.
|
|
![]() |
|
doğru söylüyorsunuz ancak araba çok sıkıntı açtı bana aklıma gelmedi kusura bakmayn ben 19 yaşındayım isim yasin 98 model kırmızı xs var istanbul/şirinevlerdeyim.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar birde siteden beyinci felan varmı arabanın beynindede sorun ollabilirmiş beyinciye götürücem eğer tanıdık varsa yabancıya gitmeyelim
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Sponsorumuz Efe sana yardımcı olacaktır.
212 486 33 66
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |