![]() |
|
106 xr devir saati |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 Saat 00:08 |
herkese iyi geceler,arkadaşlar 1 hafta önce 406 mı satıp 106 xr aldım malum ekonomik şartlar zorladı biraz, 106 dan pek anlamıyorum devir saatinin olması gereken yerde kocaman bi analog saat var devir saati nasıl takarım şema yada benzeri bişey varmı forumda aradım bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet o orjınal 106 xr gostergesıdır .. ayrıyetten devır saatı takabılırsın . keske almadan haberımız olsaydı cok temız bı xr vardı lpg lı :)
hayırlı ugurlu olsun aracın |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasibimiz değilmiş demekki. Bende baya uğraştım 406 yı satana kadar.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
çoğu devir saati birebir ölçüm yapmaz bilgin olsun eğer bağlatacaksan iyi bir usta seçmeni tavsiye ederim |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ßendede aynı araç var xr ne yaparsan yap birebir ölçüm yapmaz servise varana kadar götürdüm baktırdım yapmior kaderine boyun eğiceksin başka yolun yok
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
görüntü olarak istiyorsan birebir ölçmesede bene olsam yaptırırdım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
![]() ![]() ![]() ![]() |
devir kesici olduğuna göre beyin devri sayıyor demektir bence. alayım bi devir saati alıp netten elektrik şemalarıyla arabayı yakmadan biraz kurcalyım biraz.
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
walla ben servise varana kadar gittim birebir ölçüm yapması imkansızmış
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
benım aracımda xr devir saati olmaması ilk etapda banada tuhaf gelmişti ama motrun sesine göre vistes değiştirmek çok daha keyifli bence, aracını daha iyi tanıyorsun,
ama genede 8000 i görmek ayrı bir keyif
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |