![]() |
|
106 öneri ßekliyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2010 Saat 19:24 |
Arkadaşlar Aracıma bi kaç yenilik yapmayı düşünüyorum.Öncelikle teneke jantları nasıl yapayım.Siyah kırmızı şerit veya beyaz şerit... taksi sarısı kırmızı hangi renk yapmamı önerirsiniz.Balata ve bijonları kırmızı yapıcam.Jant konusunda kararsız kaldım.Namistain nizam ustaya cumartesi günü gidiyorum aracı basmak için allah izin werirse bi aksilik olmazsa.
Ardından camlara 1 numara film we sis farı taktıktan sonra arka şeffaf stopları deiştirdikten sonra modifiyede son noktayı koymayı düşünüyorum.İlerde para durumu iyi olursa çelik jant alabilirim ama şimdilik teneke kullanıcam.Tenekeleri nasıl yapmam hakkında yardımcı olursanız sewinirim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NAMSTEINDE YAYLARI ISITIP BASMA ARACI ZATEN SIFIRI 150 LIRA AKSARAYDA TAVSIYEM
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok zaten yayları ısıtıp yapmicaklar nizam ustayla görüştüm başka bir sistem uygulayacakmış konuştuk baya çünkü tam öğrenirim resim çekerim gönderirim bilgi weririm
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |