![]() |
|
Acil yardım istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UnJust ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Konum: Angara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2010 Saat 17:25 |
herkeze kolay gelsin
dün ankarada talihsiz bir kaza geçirdim 106 98 model xs im var araçda kaza sonucu kaporta ve ön takımda sorunlar oluştu burda bilgili ustalar oldugu için az çok bi fiyat tahmininde bulunabilirsniz sevinirim sol ön çamurluk değişicek kapı çekiçlenicek az bişey ve karlık alınca bi tane kaportada bunlar var ön takımda ise sol aks aks körügü aks bilyesi flnn ön takım bunlar var sizce ne fiyat çıkar özellikle kaportada ön takım için tnaıdık var sıkıntı yokta kaportada yardımcı olursanız sevinirim |
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun efe ye ulaş forumda bilgileri var
Düzenleyen TheEchoes - 25 Nisan 2010 Saat 17:51 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sol ön çamurluk 50 tl diğer sorunların için aracını bi kaportacıya çekiceksin gerisini kaportacı ve mekanikçi halledicek mekanik parçaların listesini yapar bana ulaşırsan yardımcı olurm
|
|
|
|
![]() |
|
UnJust ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Konum: Angara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeout efe msn ulaaşbilirmiyiz senle bi konu hakkında daha görüşücem de? msn paylaşabiliyomuyuz burda
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
geçmiş olsun..
msn adresinizi paylaşabilirsiniz..
Efe'nin msn adresi: peugeotcikmacisi@hotmail.com
|
|
A3
|
|
![]() |
|
arkadaşlar sizden bi bilgi daha almam lazım kaza yaptıgım araç bu
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_106_xs_sahibinden-24WQQaXQQ24540346WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=7#mega bu araçın sadece kaporta masrafı ne kadar çıkar sizce ustalarım boya hariç boyacı ve mekanik ustam var yanlız kaporta için bilgi istiyorum ve ankarada öenerebiclebnişz usta |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |