![]() |
|
106 quciksilver stop etme. gaz almama sorunu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 23:41 |
aracımla aksam ustu yola cıktım otobana brıaz hız yaptım bırsey yoktu bır yere ugradım. sonra yıne otobana cıktım yıne bıraz hız yaptım yolun ortasında tekleme yaptı. gaz ıbresı gıdıp geldı sureklı saga cektım brıaz bekledım. sonra gıttı arıza . sonra bıraz daha gıttım eksozdan su damlattı eksozdan gırtlak sesı gıbı ses gelmeye basladı bıraz bekledım sonra ıelrledım ıstop etmeye basladı. neyse bayagı bır dınlendırdım. eve donusumde her 2 km gıtmeden ıstop ettı sebeplerı nelerdır lutfen yardım yarın ona gore davrancam.. sımdıden teskler
Düzenleyen delipedro - 24 Nisan 2010 Saat 09:59 |
|
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksozdan su damlatması eger sıcakken olduysa bence galıba conta gıttı geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
![]() ![]() ![]() ![]() |
:S hadı yaa.. stop edıyor sureklı demınden geldım eve gelene kadar canım cıktı stop ede eede bı hal oldu baska bırseyden degıldır dımı ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
YARDIMLARINIZ ICIN TESKLER ILGINIZ ICIN MINNETTARIM CIDDEN ...
|
|
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
allahverede aracın dizel olmasın
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
benzin pompasından olabilir hatta forumda ki selim arkadaşımızında şöle bi sorunu var benzin azsa pompa cekmio ve tekleme yapıyor vuruntu şeklinde, yüksek ihtimal benzin pompasından diye düşünüyorum, eksozdan su gibi sıvı atması normal, benim aracımda altta düz boru ve devirli eksoz var araç ısınana kadar su gibi bişeler akıo ama aracımda hiç bir sıkıntı yok bu tamamen kat,orta susturucunun iptalinden bence, benzin pompasından önce rolanti&oksijen sensörü(müşürü) kontrolü yaptır, araç sanırım quicksilver ve bende 1,5 sene kullandım hararet yaptırması zor bu araca ki conta yaksın sanmıyorum. Öncelikle sensörleri kontrol ettir,röleleride eğer problem yoksa pompaya baktır derim. |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
;) katılıyorum..
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
benzin pompası olabilir. ama sıcakken su atması hayra alamet değil |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
arkadaslar bıraz once arabamı bıraktım ustaya. sorun atesleme bobınınden kaynaklandıgını soledı. asırı hızda ateslemede sorun cıkardıgını belırtdı . bakalım tam sonuc ne cıkacak .
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
sonucu yazmayı unutma ama bakalım neymiş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |