![]() |
|
106 ARKA STOP SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 11:57 |
ARKADASLAR ARACIN ELEKTIRIK AKSANININ NERDEYSE 20 25 ADET SİGORTASI VAR VE BUNLARI ANLAMAKTA GUCLUK CEKIYORUM. BUNUNLA ILGILI TEMA BULABILIRMIYIM. DUN SAG ARKA STOPLAR SONDU . FAKAT : FIRENE BASTIGIMDA YANIYOR SINYAL YAPTIGIMDA YANIYOR. GORUNTU YOK =) EGERKI SIGORTA ATMISSA BUNLARIN HER STOP ICIN SIGORTALARIMI VAR. TESKLER. |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen sigortalar aklınıza gelmesin, benim de benzer sıkıntım vardı hatta sol sinyal yaptığımda sislerim yanıodu falan ... öncelikle farını sök ve jagı ve ampülleri temizle zamanla küf ve pas yapar, pas çözücü ile güzelce temizlemeni öneririm.
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONLARI UYGULADIM HATDA DEGISIKLIK YAPTIM BAKTIM HER BIRI CALISIYOR PATLAMAMIS YANMAMIS EN SON DUSUNCE SIGORTA DEDIM
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bi aralar nette şematik bişeler görmüştüm ama hiç bişey anlamamıştım açıkçası.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
:D sıkıntı cıdden. bugun sabah baktım bıraz ugrastım ısın ıcınden cıkamadım zamanım yoktu pes ettım =) hafta sonuna kadar ıdare etsın artık.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
HASIM AYAZ CIDDEN SUPERSIN ARTIK BURADA + REP RAP VARSA 10000000 YANI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
su an hallettım cok tesekkurler elımle bulmus gıbı temaya bakarak cozdum ısı cok cok tesk =)
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
5 LİK SİGORTA YANMIŞTIR. MUHTEMELEN.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
YOK 10 LUK MUS HALLETTIM TEMAYA BAKARAK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |