![]() |
|
106 fren ayarı, yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 Saat 12:12 |
arkadaş aracım 98 106 xr,
aracımda şöyle bir sorun var,
ani fren yaptığım zaman sol ön tekerlek anında kitliyor, sağ tekerlek ise normal tutuyor,
aynı şekilde ani kalkış yaptığımda ise yine sol ön teker patiye kalıyor,
sizce neden böyle oluyor, çözüm yolları nelerdir, değerli yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
not: ön balata ve diskleri yeni değiştirdim aynı sorun devam ediyor balata ferbo disk hws.
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lastiklerden kaynaklanıyor olabilir.. sorun sadece fren olsa havayada bak diyecektim ama.. araba patiyede kalıyorsa lastik hava basınçları ve izlerini kontrol et
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lastikten kaynaklanacağını hiç düşünmemiştim açıkçası, lastikleri yaz başında aldım prelli, ve doğr takıldığından eminim,
geriye hava basınçları kaldı onlarıda yarın kontrol edeceğim,
eğer basınçlarda doğru ve orontılıysa neye baktırmam gerekir?
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
beyaz 106 xs bakman gerekıyor :)
|
|
![]() |
|
şimdilik yola bu araçla devam emrah,
bombayı dönüşte patlatıcaz
![]() ![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
kardeş disklere ve lastiklere bak sorun onlardadır
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
ön balata ve diskleri yeni değiştirdim aynı sorun devam ediyor balata ferbo disk hws.
ayrıca lastiklerde yaz başında alındı ve doru takıldığından emınım,
bırtek basınçlarından emın değilim yarında onları kontrol edeceğim,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
sadece kalkışta dengesiz pati desen difransiyel aks dişlisi diyeceğim.. sadece fren desen balata disk diyeceğim.. ama ikisi birdense kesinlikle lastikler ile ilgili bir sıkıntı var.
|
|
![]() |
|
lastiklerin basınçlarını ayarlattım Haşim, ayrıca tekrardan kontrolda ettirdim doğru takılmış durumda,
acayip rahatsız ediyor bu durum, umarım çözümünü bulurum kısa zamanda,
aklınıza gelen başka bir şey varmı bu durumla ilgili?
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |