![]() |
|
106 XS Sibop ayar ölçüleri ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 21:14 |
Arkadaşlar arabamın sibop ayarını tazelemek istiyorum ama ölçüler nedir % kaçdır bilmiyorum..
( 98 model 106 XS )
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://peugeotturkey.com/dosyalar/pdf/PE1032F4.pdf Dosyayı bir incele ama ayarı zor.. Pütür ile yapılır o motorun ayarı.. İşinin ehli usta şart.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolasın teşekkürler Haşim usta evet senın verdiğin listedede aynı yazıyor emme 20 eksoz 40..
Pütür dediğin nedir bilmiyorum ama standart fler çakısıyla 20 - 40 diye ayarladık şuanlık herhangi bi sibop sesi duymadım kulağa çarpan, bıraz bu sekılde kullanalım bakalım sonuc fark edıcekmi..
Bu arada pütür dediğin nedir? Haşim usta
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayiciler pul yada pütür derler. Ama orjinal adı shim. Bozuk para gibi bir metal halka. zamanla arada eildiği için boşluk yapar. Ama torku senteyi kurtardıysa sorun yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |