![]() |
|
106 ve LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 14:49 |
beyler sLm herkeze ben bişi öğrenmek istıyorum...belki aranızda vardır 106 ya tüp taktırıpta binenler.merak ettğim şey lpg takınca 106'nın performansını düşürüormu yoksam aynı şekilde devammı...bnu öğrenmek istıorum yardımcı olursanzı sevınırım...şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Levent abinin araba var.. 106 Quick.. canavar gibide gidiyor.. Sanırım Lavato vardı onda |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün akşam onun muhabbetini yapmıştık ben spor arabaya tüp taktırma olayına kesinlikle karşıyım.
Atikerden bahsediyordu haşim abi çalışmaz etmez falan ısınmadan yürümez bence boşver hiç bulaşma derim.
|
|
![]() |
|
eet hıc bulasma bencede.. fakat 106 xr de 10 tl ye 60 km yol yapıyorsun hemde basas bas 16*-170 gıderken :)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Levent abinin dışında Tolga(ADRANALİN) de kullanıyor bildiğim kadaıyla gayette memnun... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
HERKES OZGUR ISTEYEN TAKSIN ISTEMEYEN TAKMASIN EKONOMISI COK PERFORMANS KAYBI YOK BEN 4 SENE KULLANDIM TIK DEMEDI AYARLARI GUSEL YAPILINCA BENZINDEN DAHA IYI CEKIO ARAC YANMA OKTANI YUKSEK CUNKU XS DE TAKMAYI DUSUNUYORUM SIMDI
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracıma 2 ay önce Atiker Sıralı Sistem taktırmıştır. 1 Hafta önce söktüm, randımaz Çok fazla yok arızada çok yaratıyor. Bana soracak olursanız tavsiye etmem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |