![]() |
|
sisler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 Saat 08:46 |
slm arkadaşlar,
106 ların orjinalinde bildiğiniz üzere sisler sadece uzunları açarsanız yanıyor, bunu parklara bağlamak mümkünmüdür? yani sadece parkları veya uzunları açınca yansın normal farlar açılılınca yanmasın?? bunu yapmak mümkünmü yada yapan arkadaşlar varsa nasıl durur görüntü olarak ???
teşekkürler...
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangi bi elektrikciye gidip tarif edersen olayını çözer
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mümkün hallederler ben sigorta kutusunun üstünde buton koydurmuştum istediğim zaman açıyor istediğim zaman kapatıyordum farlarla alakası olmadan tavsiye ederim. bide 6000 k xenon taktır şahane durur |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrı hat ve buton yaptırman kullanım açısından daha faydalı olacaktır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |