![]() |
|
Peugeot 106 otomatik şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 Saat 13:56 |
Peugeot 1999 model 106 XR 1.4 otomatik şanzuman aracım var. ve aracımla giderken hareket ettirebilmek için fazla gaza yüklenmek zorunda kalıyorum yüksek devirde gidebiliyorum. düşük devirde araç boğuluyor. aracımı servise götürdüm arıza bulamadılar. ancak aracın zorlanması devam edince birkaç ustaya gösterdim ve şanzıman arızası var dediler. buna göre parça parça tamiri maliyetli olduğundan şanzıman değiştirmen lazım dedi ancak diğeri şanzıman yağ ve filtrelerinin değişmesi gerekir düzelecektir dedi.
ancak ben iki arada kaldım bu şekilde arıza yaşayan arkadaş varmı? çözüm önerileriniz nedir.
çıkma şanzuman bulabilileceğim neresi var. otomatik birkaç yere sordum bulamadım.
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tahminime göre valflerin yada kapak yağ eksiltiyo yada eskisi gibi çalışmıyordur. gerekli basınç olmayınca arabada yüksek devirde hareket ediyor. bunları değiştirdiğinde zaten şanzıman yağıda değişmesi gerekir. yıllanan arabalarda özelliklede peugeot larda valflerin işlrvi bitiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |