![]() |
|
Orta Düzeyli SES Tesisati Önerileriniz ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostum bırak onu bunu al bi pıonner teyp arkayada 2 kayık hoparlör ohh daha ne yeter valla benimki öyle yetiyorda
![]() |
|||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
ya beyler, adam şimdi zaten bas takacak, peki mid sesler için ovaller mi daha iyi, yoksa komponent setler mi? hadi bunu da söyleyin (ben bilmiyorum)
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
oval yada yuvarlak hp ise 5para etmez en kaliteli sesi mid takimindan(komponent setler) alirsin |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
işte ben bunu anlatamıyorum kimseye... aynen abi olay budur ya + 999 ![]() |
|||
![]() |
|||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
Amfilerde keza öyle
Philipo mid takımı ilk defa duydum
Alpina ovalin 2 takımı Pioneer 6992 bir takımı ile anca eşit oluyor fiyat ve performans açısından
Ayrıca benim sattığım tesisatın içinde sigorta ve amfi dönüştürücüsüde var
|
|||
![]() |
|||
||
Sigorta ve Anfi Dönüştürücüsüde Var Merak Etme... Philipo Mid Takımına Gelince Sen Duymamışsın Olabilir.... Olurda Yolun İstanbula Yolun Düşerse Hiç Duymadığın Philipo Mid Takımını Test Ederiz.... O Zaman Philipoyu Daha Yakından Tanırsın.... Ankarada Yeterli Tesisatçı Olmadığı için Aldığın Her Ürün İstanbula Göre Baya Pahalı Olabilir... Rekabet Ortamı Olduğu İçin Burada Fiyatlar Baya Bir Uygun... O Yüzden Tanımadığın Bilmediğin Tesisatlar Bile 2500 Liralık Tesisata Toz Toplatır... |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
ben aracımla bagajı kullanmak zorunda oldugum için bass taktıramadım,ama pioner teyp arkaya mdf panzot üzerlerine 440 wattlık oval pioneer ön kapılarada jbl kompenant taktırdım, ses çok güzel arka taraf gümgüm inliyor ses balancenı biraz öne verdim ön kapılarda azda olsa bass vuruyor.
|
|||
![]() |
|||
||
işte şimdi arkadaşlar... neden basla oval hopörlerleri aynı anda kullanmayın dememin en büyük kanıtı bu... çünki oval hopörlerlerin bası çok güzel... bide buna kabin bas koyunca arabanın arkadan gelen ses boğuluyor iyice.. bunu anlatmaya çalışıyordum ben.. bakın arkadaş süper yapmış işte... önlerde mid arkalarda ya oval hopörlör yada bas olmalı ikisi aynı anda boğar...
alisuat kardeşim brawo olayı çözmüşsün...güle güle kullan... |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
ersin birşey sorucam ben ön kapılara a160 tl verip jblleri taktırdım ama vurdugu bass hayal kırıklıgı bana göre acaba araçın yapısından dolayımı yoksa bi anfi taktırayımmı
|
|||
![]() |
|||
||
anfi yokmu senin arabada ?? eğerki yok ise midlerden verim alamazsın zaten...normal kapı kolonundan bir farkı kalmaz..
aracın markası ne abi ? midlerin kaç cm lik ? |
|||
![]() |
|||
||
anfi yok 307 aracı satıcam ama tesisatı sökücem buna uygun bir anfi taktırmalıyım o zaman? jbl gto5 tarzı birşeydi 16 cmlik
Düzenleyen alisuat - 16 Haziran 2011 Saat 11:53 |
|||
![]() |
|||
||
muhtemelen 210 watt 70 rms liktir senin midler....
madem aracı satarken tesisatını sökeceksin al bi tane 5 kanal anfi bak sese sonra.. anfisiz olmaz abi midler... |
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
|
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
|||
||
kutusna baktım 170 wtt 50 rms yazıyor
|
|||
![]() |
|||
||
ok bir eski modeli .... yani anfi şart..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |