![]() |
|
DUBLE DİN TAVSİYE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratta_firarda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratta_firarda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 20:11 |
Herkese Slm Arkadaşlar PEUGEOT 307 Aracıma Duble-Din almak istiyorum. Yaklaşık olarak 500 – 600 TL gibi bir para ayırdım. Ancak alacağım Cihazda;
Navigasyon TV Bluetooth gibi özelliklerin olması önemlidir. Ancak PİONEER – ALPİN – CLARION vs gibi yüksek kalitedeki cihazlar çok pahalı ancak NAVİTEC – FOX-X – ZETEC – NECVOX markalı ürünler bana uygun fiyatlarda satılmakta olduğunu görüyorum. Alacağın cihazda SUBWOOFER ÇIKIŞI ve KONTROLÜ mutlaka olmalı ve Navigasyon özelliği olan cihazlarda Navi mutlaka yüklü olmalıdır. Bana bu konuda yardımcı olabilecek elinde olan satmak isteyen veya daha iyidir diye başka bir markayı tavsiye edecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler…. |
|
PeUgEoT YaŞaM TaRzIdIr...
VaZgEÇiLmEz...... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu linki bir incele istersen. senin bütcene göre ve çok güzel bir teyp var ben ilk fırsatta alacağım bundan.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ereyon.com da bir tane var anasayfada bak bir...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hafta sonu media markt da navitech in bir ürününü gördüm tam da senin aradığın özelliklerin hepsi vardı nav. dahil. üstelik direksiyon kumandası ilede uyumlu olduğunu söyledi çalışan çocuk. fiyat olarak 890 ytl. yazmışlar.
benim aracımda 307 böyle bir cihaz istiyorum ama bütçem uygun değil şimdilik. |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
zetech taktık bır arkadasın hyundaı erasına alet cok guzel 750 tl, hepsiburda com. da navitechin yeni bir modeli var oda 750 tl tavsiye ederim..
|
|
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978 2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K. |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
navitec in navigasyonsuz cihazınada 550 ytl yazmışlar media martt da. nav. yerine pakettde geri görüş kamerası eklemişler. Nav. olmadanda pek cazip gelmedi. Bütçemde bir üst model nav. cihaza yetmediği için çıkma düşüneceğim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |