![]() |
|
Media player'ı arabada kullanma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 19:19 |
Arkadaşlar slm... Piranha x type marka bir media player aldım.... Evde 12 volt adaptörle çalışyor...
bunu araca direk bağlayabilirmiyim... akım konusunda ekstra bir aparat takmak gerekir mi... http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-unique-x-type-full-hd1080p-media-player-hdmi-kablo-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=bd84840&categoryId=112123 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin 12 volt ise direk baglayabilirsin. Onemli olan voltaj akim hicbirzaman farketmez
|
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabada necvox 9690 var cd derdinden bıktım... bu piranha media player şebeke cereyanına 12 volt adaptör takılarak çalışıyor... Aleti yakarım diye korkuyorum ...Eğer uyarsa süper olacak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |