![]() |
|
Ses sistemi ile ilgili sorualrım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 17:51 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Peugeot 206 aracımda pioneer deh 2800mp cd çalarım var.
1)Ön kapılara comp sistem alacağım arkalara 13 cm 3 yollu hoparlör 1 boufer 1000 yada 1400 watt 2)bunlara 4 yollu bir amfi yeter mi 3)ilerde 2 tüp bass alıp boufeer ın yanına koyarsam aynı anfiye bağlayabilir miyim yoska yeni anfi mi gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bu konu benim en fazla ilgimi çeken konu sana tek tavsiyem var bir sistem kuracaksan 50-100 fazla ver kaliteli ürün seç. alacağın amfinin watt ı ve markası önemli gidip kamasonic tarzı ürünlere para verirsen ne seni tatmin edecek ses alırsın ne de bahsettiğin sistemi doyurabilirsin. marka olarak ben pioneer harici kullanmıyorum. (sub hariç sub 38 cm sony) ama en az pioneer kadar kalite markalar var alpine magnat vs. iyi araştır profesyonel usta ile çalış.
|
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
5 kanal bir anfi al kardeşim... 4 adet mid 1 adet bas bağla gümbür gümbür dinle :))
ha benim gibi hasta isen :) 3 anfi 10 mid 2 bas 2 ekranlı koltuk başi 1 adet indash ekranlı teyp 1 adet akü :) tavsiye ederim toplam 9500 watt... :)) ama dediğim gibi en önemlisi 1 tane 5 kanal sağlam kalite bi anfi al.. 4 adet mid 1 bas bağla süper olur.. burda dikkat edeceğin en önemli nokta bağlanacak kabloların kaliteli olsun sakın çin malı kullandırtma zamanla erio ısıdan :) çin malına karşıyızzzzzzzzzzzzz... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler kardeşim ama işte öneri falan bekliyorum hangi amfiyi kullanmalıyım sub pioneer champions onun içi mfi önerisi falan comp önerisi bekliyorum sizlerden
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
burda güzel elektrikçim var dedim kardelerimin önerisini alıp ona göre sistem alayım
|
|
|
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
anfide sierra .................midde jbl......... basta pionner .. ümitin dediği gibi kalite olsun uzun süre kullan.... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaşlar sub olarak pioneer champions yada jbl 1000
comp olarak alpine amfi olarakta 5 kanallı amfi olarak ne önerirsiniz |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim yardımlarından dolayı sana çok teşekkür ediyorum sierra amfi benim işimi görecektir |
|
|
|
![]() |
|
sierra anfiyi çok zorlamama rağmen ne ısınma nede sigorta attırma nede yanma oldu mükemmel bir anfi.... mid olarak kesinlikle jbl GTO 6805C 16 CM şiddetle tavsiye ederim mükemmel bir mid... asla pişman olmazsın...
|
|
![]() |
|
sub olarak sakın jbl 1000 wat lığına girme 3 tane kullandım ya yandı ya patladı :))) sub olarakta senin içini görecek olan 1400 lük pionner 30 cm...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
mrb arkadasın talebine bakılırsa 4 kanal bir anfi ile iş çözülür. bridget ile bası diger iki kanalla önlerdeki 16cm comp ları sürebilir. arkadaki 3 yollu coax 13 cm hop lere gelince onları teyptende cıkabilir. 5 kanal anfi konusunda sierra için kesinlikle katılıyorum fakat 5355 gibi jbl anfide olabilir.ama anfi denildiğinde audio system tvester 4 kanal için en idealidir.
bas içinde güzel bir 601 yada 1201 jbl olabilir :)
bass konusunda kicker cvr veya cvx de olabilir. ama en güseli alpine kanatindeyim.
kablolar içinde arkadaslar haklı iyi bir kit kullanmalısın ve en az 10 awg olmalı..
ileride 2 tane basa gececegine, güsel bir kicker L7 38 yada L5 al son noktayı koy :)) ve böyle bir sistemem cap ta gerekli :) yoksa farların kendi kendine selektör yapacaktır :) Düzenleyen dinoco - 04 Mayıs 2011 Saat 18:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bilgileri için
comp jbl 6805c 210 watt sub:pioneer champion 1400 watt amfi:sierra var kafamda ama incelemedeyim |
|
|
|
![]() |
|
yardımcı olabildiysek ne mutlu bize .... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim çok sağolun sierra bulamazsam dediğinden jbl 5 kanallı 5355 alsam nasıl olur |
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
http://www.aktepesound.com/?urun-2366-ROCKFORD-FOSGATE-P1S412-30CM-SUBWOOFER.html http://www.aktepesound.com/?urun-1415-JBL-GTO-5355-E-5-KANAL-AMPLiFiKATOR.html http://www.aktepesound.com/catinfo.asp?cid=533şu an yapacak olsam alacağım parçalar bunlar olurdu sanırım :) Düzenleyen tigerland - 04 Mayıs 2011 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
olur jbl anfileride güzeldir... başın ağrımaz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
tamam çok sağolun alacağım parçalar kesinleşti şimdi
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
bass ın kutusu portlumu portsuzmu olucak :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kabinli bass bagajda duracak
|
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kardesım ses sıstemı hastalıkdır ve kulaga hos gelmesı gereken bır unsurdur oncelıkle ne tarz bass almak ıstıyosan ona gore sıstem kurman gerekır :) sert bass yanı tık desın kalsın dıyosan kicker subwoffer al derım hem cok saglam hemde cok kalıtelı sesı var kicker es i tek gecerım bu konuda =) amfiyi eger mid takımıyla kullanacaksan berrak bir ses almak istiyorsan jbl 75.4 tam istediğin gibi ses verir ve şunuda belirteyim portsuz kabin kullanma :) saygılar
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |