![]() |
|
jameson teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 02:47 |
arkadaslar jameson un teyplerını onerırmısnz fazla bı butcem yok ınternette 79 lıraya buldum tasarımı falanda hosuma gıttı ancak teyp cd çalmıyor usb ve kart gırıs yerı var
teybı takıp benm aractakı 5 lı cd calarla aynı anda calıstrabılrmıyım bırde
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatına göre iyi teyp. beğenmezsen bile zarar etmeszin. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
baska önerileri olan
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Jameson Pekte Sağlıklı Bir Teyp Olduğunu Söyleyemem..
Yaz Aylarında Çok Sıkıntı Yaşanır. Ses Kaliteside Pek Yok Yani Löyle Bir Baktığımız Zaman Tek Avantajı Araçta Hiç Müzik Sistemi Olmamasından İyidir. Son Sözüm Üstüne 80 TL Daha Koyarsan Güzel Bir PIONEER Teyp Alacağına Eminim |
|
![]() |
|
Ben ole asırı verım almak ıstemıyorum zaten arabaının orjınal teybının cd calar bozuldu cd calmıyor uzun yoldada radyo calısmadıgından teyp arıorm 150 lıra ve ustu benı asar ayrıca pıonerr ın usb lı teyplerı nerden baksan 170 180 cıvarı bısey
|
|
![]() |
|
Adamla Görüştüm Güzel Fiyata Veriyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-3050-usb-cd-calar-45145754/detay |
|
![]() |
|
Gerisi Senin Bileceğin iş
79 TL Ucuzsa Jameson için Kaçırma Derim Ki Kullananlar Bilir Jameson 5 Para Etmez Düzenleyen albaydemircan - 09 Nisan 2011 Saat 01:45 |
|
![]() |
|
sende haklısında o kadar butcem yok acıkcası bana daha orta duzey tavsye edermısn
|
|
![]() |
|
ayrıca 2.el degıl 0 arıorm
|
|
![]() |
|
Yani Sıfır Kaliteli Bir Teyp i
150 Liradan Aşağı Alamazsın... Mecburen Jameson Tarzı Bişey Alman Gerekecek Örnek: Navitech, Harward, Sunny, Kamosonic |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende jameson gibi ucuz yollu bişe istedim çok araştırdım sonunda navitech in 4065 cdsiz modelinde karar kıldım 105 tl ye aldım ses kalitesi felan verdiğin paraya göre gayet iyi pıoner düşünüyordum ancak garantisiz olanları bile 190 200den başlıo ben garantili olsun istedim onlarda zaten 250 den başlıo dijikom garantili olanlar diper garantiler mağaza garantisi almadım amfimde var zaten novitech iş görür 50w çıkışlı usb sd kart aux giriş 2 amfi çıkış daha ne olsun 10tl ye :)birde aracın içine yakıştı metalik bir tasarım var 307 nin çine çok tatlı oldu kendim kurdum para vermeye gerek yok çok basiit takması al ben sana anlatırım nasıl takılacağını
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
teknosa da telefunken vardı 79tl'ye usbli bi bak istersen dün gördüm
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
ben yeni aldım novitech sesi felan daha iiy yani 80 değl 100 ver pişman olmazsın
|
|
|
|
![]() |
|
kardesım senden rıca etsem bu urunun ınternetten lınkını atarmısn bırde aracın konsolunda duran fotografını upload edebılırmısn son birşey daha cd sız dedın aractakı 5 lı changerla calısma olasılıgı var mı ( bılıorm cok fazla oldum
![]() ![]() ![]() aklıma gelmısken bunuda sorım direksiyon kumandası ıle calısma olasılıgı var mı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orjinal teyp'in bile o jameson denen markadan hem daha kalitelidir hemde daha iyi bir ses verir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
araçtaki teyp kolu ile uymuyor internette novitec 4065 ile aratırsan model ve fiyat seçenekleri gelir
resimleride çekip eklemeye çalışayım
5li cd canger yoktu benim araçta onla uyacağnı sanmıyorum
usb varken cdye gerek yok çizilme derdi atlama derdi yok tak usb dosya seçme özelliğide var istediğin dosyayı seç dinle :)
|
|
|
|
![]() |
|
olabılır ama cd calar calısmıyor yarın obur gun uzun yola cıktıgımda aracta motor sesınden baska ne duyabılırm malum radyo cekmıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |