![]() |
|
Ses Sistemine Eklemeler Yapmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
splashstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 23:03 |
|
Şu anda aracımda ki tesisat şu ;
Pioneer 1200 Teyp 16cm Kicker 650.2 Mid
Kicker Dx 200.4 Anfi Kicker Comp 12 Sub Bu sisteme bir tane daha Comp 12 ekliyip arka kapılarada mid taktırcam. Haliyle birde mono anfi alıcam.. Midler sıkıntı değil fakat bana fikir olarak anfi fikri lazım :) 2 Adet Kicker Comp 12 30 cm bassları besliycek bir mono anfi tavsiyeniz ?? Kafamda düşündüklerim var aslında. Jbl 3501 Jbl 7001 Jbl 601.1 Cadence Zrs 1502 Soundmagus Dk 1200 M-Acoustic M 1000.1D Soundmagus X402 Soundmagus X801 Soundmagus Dk 1800 Biraz çok seçenek var ama bu 2 bass için en uygun fiyatlı olanı tercih edip en iyi performansı almak isterim.Aslında kafamda ki bütceye göre 300ü geçmemek var. Şimdiden teşekkürler. |
||
Peugeot 206 1.4 Hdi Van 2005 Model
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jbl 601.1 al bak keyfine o zaman :) napçan o kadar sesi yarışma mı var :)
Düzenleyen tigerland - 30 Mart 2011 Saat 15:24 |
||
![]() |
||
splashstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
|
Gümbür gümbür bir şey istemiyorum ya sadece anfim streo ve düzgün bass alamıyorum mono anfi alicam ucuz olsun keyfime bakıyım diyorum
|
||
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
jbl mono amfileri iyi iş yapar.
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
jbl mono amfisi sağlam bende jbl 601.1 var bununla kicker L5 i besliyorum canavar çıkıyo ortaya :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
|
Kicker dx 200.4 ü atıp yerine Jbl 5355 alsam ve buna çift bass bağlama şansım nedir performans nasıl olur ?
|
||
|
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
jbl 5355 modeli 4stereo+1mono çıkışlı bir anfidir. 2 adet bass için performansının tatmin edici olacağını sanmıyorum. sanırım bu modeli sadece bir anfi kullanmak için almak istedin.
illa bir anfi istiyorsan sana Xetec 355.6 tavsiye ederim.
ikinci anfi niyetiyle mono anfi alacaksan kesinlikle jbl 14001 tavsiye ediyorum. anladığım kadarıyla sen rahat durmazsın, seneye de birşeyler eklemek istersin. onun için orta kalite ürün almamanı öneririm.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende satılık 5355 jbl var cok temiz satılık istersen arkadasım fiyatıda 300 tl
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
|
teşekkürler bilgiler için anfi tercihimi 601.1 den yana kullandım.
bir sorum daha olucak 206 van aracımda arka kolonlar 13cm fakat 16 cm 650.2 kicker takmak istiyorum mümkün mü ? |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Parayı ver herşeyi takarlar ama kapına yazık edersin. VIBE gibi profesyonel markaların 13 cm Component leri mevcut ve seni fazlasıyla memnun eder. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
|
601.1 anfiyle birlikte 2 adet kicker comp 12 kullanıyorum yüksek seste yanık kokusu gibi bir koku geliyor :)))
Sizce bassları mı değişmek lazım evetse 601.1 için ideal uygun bass ne olur bass bütcesi 300 tl |
||
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |